Wordpress Site Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhabalar forum da acayip bir şekilde 150 200 site affedilmiyor basılıyor helal olsun bunu nasıl yapıyorsunuz en kötü yolunu gösterin nasıl yapabiliriz güncel dork var mı şimdiden teşşekkür ederim

T

TheWayEnd

Sitede bir çok döküman ve programlar ve videolar var onlara bakmanı tavsiye ederim

H

Hacker047

Kim demiş wordpress hackliyoruz diye :)
Öyle hackliyebilmen için sabır ve bilgi gerekir :)

Rating - 0%
TheWayEnd adminimizin bazı zone-hlerine bakmıştım wordpress çıkmıştı tesadüf heralde de nerden başlamalıyız yardımcı olabilir misiniz

H

Hacker047

Önce temel bilgileri bilmen lazim, shell kullanımı vs. Daha sonra girdigin serveri önce analız et ne var ne yok diye başka site var mı diye varsa mesela serverden servere göre değişir de home/...
Gibi bir sürü yazı varsa başka sitelerde var demektir. Normal yolla config çekmeye çalış olmazsa sade mod u bypass etmelisin. Böyle böyle 1 derken 10 olur 100 olur

Rating - 0%
81 k site mi? owww :D her gün sabahtan akşama kadar tek uğraşım bu hala 1 adım yol katedemedim biri tutsun artık elimden :D

Rating - 0%
sabahtan akşama kadar boşum valla bilgisayarda ki bütün işlerinizi hallederim. biri bişiler öğretsin

T

TurkishSpyHacker

reis ilk önce servere girip index atma sonra mal gibi 113 tane server uçar ağlarsın :D evet başıma geldiği için söylüyom config çek sonra index bas düz index basıp config çekince configler indexleniyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,476Konular
3,268,560Mesajlar
315,252Kullanıcılar
yagizbabawtSon Üye
Üst Alt