Özel numara hic bir şey kim olduğunu göstermiyor

Öncelikle acık hat değil 11880 ve büssürü dataya baktığımızda hic birşey göstermiyor ama kişi instagram snapchat hesaplarını bu numaraya bağlayarak kullanmış acık hat 3 ay...

Öncelikle acık hat değil 11880 ve büssürü dataya baktığımızda hic birşey göstermiyor ama kişi instagram snapchat hesaplarını bu numaraya bağlayarak kullanmış acık hat 3 ay sonra patlar zaten num sahibi acık hat vb hic bir bilgisi yokScreenshot_20210613_164252.jpg
Şuna takıldım wp de özel yazmasına bulmak İcin başka bir yol varımdır

Açık hat niye 3 ay sonra patlasın ki? Buna sen mi karar veriyorsun? 10 yıl kullanan da var, 1 yıl kullanan da.

Açık hat niye 3 ay sonra patlasın ki? Buna sen mi karar veriyorsun? 10 yıl kullanan da var, 1 yıl kullanan da.
Tr acık hat satışı yapan arkadaşım var o hattın 3 aylık ömrü oluyor en basiti 3 ay sonra o hat kapanıyor acık hat kısa süreli işler yapmak İcin ömür boyu kullanmak İcin değil 2 senede tonla acık hat kullandım bunlar Facebook sayfalarında satılanlar olur 100 120 TL arası daha yüksek fiyata icq üzerinde satan biri var örnek adam kendisi basıyor onun nekadar dayanacağını bilemem ama

Öncelikle acık hat değil 11880 ve büssürü dataya baktığımızda hic birşey göstermiyor ama kişi instagram snapchat hesaplarını bu numaraya bağlayarak kullanmış acık hat 3 ay sonra patlar zaten num sahibi acık hat vb hic bir bilgisi yokEkli dosyayı görüntüle 20586
Şuna takıldım wp de özel yazmasına bulmak İcin başka bir yol varımdır
Bakak

131,758Konular
3,271,088Mesajlar
316,113Kullanıcılar
Sniper0101Son Üye
Üst Alt