İnstagram @mrdeniizofficial Bi günde 4 80k Çektim Beni takip edip hikayenize atarsaniz Kurucu method Saliyorum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İnstagram @mrdeniizofficial Bi günde 4 80k Çektim Beni takip edip hikayenize atarsaniz Kurucu method Saliyorum
ben geçtim kardeşim temp mailli method falan hepsi kolpaların methodu bir tane şeye takılı kalmışssınız fixlenince zannediyorsunuz bitti kurucu38 kapalı hesabı aç kapa yapmadan kurucu geçilmez eğer temp maille olan methodsa boş.
bitti zaten dostum tüm forumlar kapalı eğer doğru olsa sende parayla satarsın yanlışmıyım?ben geçtim kardeşim temp mailli method falan hepsi kolpaların methodu bir tane şeye takılı kalmışssınız fixlenince zannediyorsunuz bitti kurucu
Özele geçbitti zaten dostum tüm forumlar kapalı eğer doğru olsa sende parayla satarsın yanlışmıyım?
Noldu kardeşim?
neden dostum burdanda konuşabilirizÖzele geç
neden dostum burdanda konuşabiliriz![]()
Ne kolpasi kardeşim neden bilip bilmeden konuşuyorsun hikaye atip aldınmı methodu hayir? ozaman ne bu Ayrıca konuyu açtıktan 10dk sonra 38 düzeldi Yani bnim methoda gerek yokBirileri gene kolpalarda
Combo kolpaNe kolpasi kardeşim neden bilip bilmeden konuşuyorsun hikaye atip aldınmı methodu hayir? ozaman ne bu Ayrıca konuyu açtıktan 10dk sonra 38 düzeldi Yani bnim methoda gerek yok
@Nobody Arkadaş durduk yere bana küfür ediyor birisi annesine bişeyler yapmış heraldepub method ile salak insanları kandırıyorum aptal orospu evladıyım adım mrdeniiz nerden bildin?
Ben terbiyemi bozmiyacağım Küfür edipte ban yicek halim yok Boş insan senipub method ile salak insanları kandırıyorum aptal orospu evladıyım adım mrdeniiz nerden bildin?
Hem ios ekranını herkes bilmez boş konuşma Aptal maloçpub method ile salak insanları kandırıyorum aptal orospu evladıyım adım mrdeniiz nerden bildin?
Sana küfür etmedim ki@Nobody Arkadaş durduk yere bana küfür ediyor birisi annesine bişeyler yapmış heralde
Sana küfür etmedim ki![]()