Instagram Ortaklik :)

Rating - 0%
Beyler beni taniyan tanimayan vardir.
Uzatmadan geciyorum.
Bana domain saglayabilecek, Hesap dusunce hesaba girecek, ve webmail ayarlayabilecek birisi lazim ama saglam birisi. (Webmail olmasada olur.)
Onun disinda benim yapaBileceklerim:
Otomail scripti var tamamen kendi editledigim.
Php az buz biliyorum.
Tamamen gercekci taslak hazirlamam sadece 10 dakika.
Mavi tikli tiksiz ebedi alacak methodum var.
Kendi yaptigim telif scriptim var 2 tane.
Hosting var otomail kurulu ayrica istedigim kadar hosting acabilecegim...
Dedigim gibi diger ayrintilari sonra konusacagiz ortak olmak isteyen ozel mesaj atsin ayrintilari orada konusacagiz.

prix

HAYALET
Rating - 0%
Ben de günde 12 hesap falan vuruyorum ortak lazım tek yapması gereken .com domain ve hosting ayarlıyıcak varsa özelden yazsın.

prix

HAYALET
Rating - 0%
Git kendi konunu ac burasi dingonun ahiri degil.
Sakin ol bro normal birşey yazdım 2. olarak icraatin var mı .com istiyorsun konuya daha önce vurduğun hesapları at .com sağlayan kişi ona göre sağlasın bana sorarsan hertürlü icraat atayım 500k hesap 400k hesap 10k tikli vs vs hesaplar ;)

Rating - 0%
Sakin ol bro normal birşey yazdım 2. olarak icraatin var mı .com istiyorsun konuya daha önce vurduğun hesapları at .com sağlayan kişi ona göre sağlasın bana sorarsan hertürlü icraat atayım 500k hesap 400k hesap 10k tikli vs vs hesaplar ;)
fox_nederland hesabi bendeydi ibrahimonline denilen orospu evlsdi benden hesabi caldi sonra hesap gitti.
En son bunu vurdum telefon garantide oldugu icin resim atamam 1 2. olarak sen mail basarken ben oturarak dusuruyorum canim benim :)
ve ben .com istemedim domain istedim ben domain alinca 1 gun sonra yaniltici yiyor.
Ayrica seni taniyorum ustascriptci grubundan.

prix

HAYALET
Rating - 0%
fox_nederland hesabi bendeydi ibrahimonline denilen orospu evlsdi benden hesabi caldi sonra hesap gitti.
En son bunu vurdum telefon garantide oldugu icin resim atamam 1 2. olarak sen mail basarken ben oturarak dusuruyorum canim benim :)
ve ben .com istemedim domain istedim ben domain alinca 1 gun sonra yaniltici yiyor.
Ayrica seni taniyorum ustascriptci grubundan.
Usta scriptci grubu derken Dediğin kişiyi tanımıyorum ? Ali ben bilader seni tanımam etmem ama kolpa biri olduğun ortada ben hetürlü icraat gösteririm sen mail basarken ben oturduğum yeren diyorsun çok komiksin senin sanalda abi kral dediğin insanlara ben kanka diyorum Mafya penguen utd vs ibo vs vs kimi zamanları sanal keşke eskisi gibi olsa senin gibi newler gelip burda laf edemezdi bile.

Rating - 0%
hem sen kimsin lan o adamlar varken escapist ali diye biri vardi sadece ki o degilsin. nickin calinti. 2019 da geldigin belli zaten.

Clintwood

x7style
Rating - 100%
Patron denilen dingil asalağın tekidir bi sikime yaramaz bala göte vurduğu 500k endonezya hesaplarla götünü kaldırır düşürdüğü hiçbir tikliyi elinde tutamaz. 2014 den beri varmış phe bu asalağın 2014de evinde internet yoktur. Ciddiye alıp hiçbir işbirliği yapmayın script dilenen birisidir kendisi.
Bu arada bu salak gibi değilsen elimde vds var reseller var hosting sıkıntısı yok yani her şeyi sıkıntısız ssl desen pdo tabanlı script kodlamak istersen yine sıkıntısız çalışır. instagram.com/realka4p3 buraya yazarsan görüşürüz.

prix

HAYALET
Rating - 0%
Patron denilen dingil asalağın tekidir bi sikime yaramaz bala göte vurduğu 500k endonezya hesaplarla götünü kaldırır düşürdüğü hiçbir tikliyi elinde tutamaz. 2014 den beri varmış phe bu asalağın 2014de evinde internet yoktur. Ciddiye alıp hiçbir işbirliği yapmayın script dilenen birisidir kendisi.
Bu arada bu salak gibi değilsen elimde vds var reseller var hosting sıkıntısı yok yani her şeyi sıkıntısız ssl desen pdo tabanlı script kodlamak istersen yine sıkıntısız çalışır. instagram.com/realka4p3 buraya yazarsan görüşürüz.
Ne oldu neye ağlıyorsun aslanım ? Sen mail basmaya devam et İki de birde sorun çıkarma forum da Uza.

131,494Konular
3,268,687Mesajlar
315,271Kullanıcılar
Üst Alt