Dolandırıcı norm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Arkdaslar size buraya bu sabah olan bı durumu anlatmaya geldim norm diye arkadaş sözde bana keşfete dusmeyi gösterecekti bende ona para atcaktm 3 tane etiket verdi bende onları yazdm aradan 10 dk geçti bı baktm 10k izlenme gelmiş arkdas kendisini çok kurnaz sanıyor bot atmış 10 k buradaya gelip numaramı paylaşmış hesabımı vurdu felan demiş kanitlarm var buraya size sunmaya geldim adminlrr gereğini yapar inşallah Screenshot_2021-06-19-20-51-07-389_com.instagram.android.jpgScreenshot_2021-06-19-20-50-55-617_com.instagram.android.jpgScreenshot_2021-06-19-20-50-46-868_com.instagram.android.jpg

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
Arkdaslar size buraya bu sabah olan bı durumu anlatmaya geldim norm diye arkadaş sözde bana keşfete dusmeyi gösterecekti bende ona para atcaktm 3 tane etiket verdi bende onları yazdm aradan 10 dk geçti bı baktm 10k izlenme gelmiş arkdas kendisini çok kurnaz sanıyor bot atmış 10 k buradaya gelip numaramı paylaşmış hesabımı vurdu felan demiş kanitlarm var buraya size sunmaya geldim adminlrr gereğini yapar inşallah Ekli dosyayı görüntüle 20828Ekli dosyayı görüntüle 20829Ekli dosyayı görüntüle 20830
Peki söylermisin norm kardeşimin bot attığını nerden biliyorsun ?

Rating - 0%
Arkdaslar size buraya bu sabah olan bı durumu anlatmaya geldim norm diye arkadaş sözde bana keşfete dusmeyi gösterecekti bende ona para atcaktm 3 tane etiket verdi bende onları yazdm aradan 10 dk geçti bı baktm 10k izlenme gelmiş arkdas kendisini çok kurnaz sanıyor bot atmış 10 k buradaya gelip numaramı paylaşmış hesabımı vurdu felan demiş kanitlarm var buraya size sunmaya geldim adminlrr gereğini yapar inşallah Ekli dosyayı görüntüle 20828Ekli dosyayı görüntüle 20829Ekli dosyayı görüntüle 20830
Bot olduğunu nerden anladın?

Rating - 100%
Bot attığını kanıtlayabilirsen adminler gereğini yapar.
Kendisiyle birçok alışverişim oldu hiç tokat yemedim. Aldımda sattımda sıkıntı yaşamadım. Normun tokatçı olduğunu düşünmüyorum.

Rating - 0%
Rating - 0%
forumdaki destekleyenlere iyi akşamlar, 10k izlenme yolladım sana 50 tl zararım var
1 kuruş vermeden 10 k izlenme alıyosun hem dolandırıcı diye şikayet açıyorsun sonra yetmemiş gibi instagram hesabımı kapattırıyosun + küfürlerinide at bakayım seni mahkemeye kadar verirdimde yat kalk tanrıya dua et

Clintwood

x7style
Rating - 100%
adama ne diye anlatıp ne yapıyosun? adam para atmamış olsa bile haklı para atmış olsa nolurdu acaba?

Rating - 0%
arkadaşımdan borç aldım normalde kimseden borç almam durumum olmadığı halde smm panel satın aldım parayı engelledi fake site atıp engelledi @Code Red

Rating - 0%
sonuna kadar haram olsun o para sizin gibiler yüzünden insanlar birbirlerine olan inançlarını yitiriyor

Rating - 0%
10k izlenme almışsın bedavadan utanmadan şikayet etmişsin birde.

Rating - 0%
bu konuyu açıklayabilecek yüzüm kalmadı
param olmadığı için ticarete gireyim dedim küçük karlar ile steam hesabı felan satıyorum belki smm işlerinden biraz kar edebilirim diye düşündüm arkadaş bana yazdı bu işlerle uğraşıyorum smm panel satabilirim diye arkadaşımdan borç aldım attım arkadaşa bana bir hizmet sitesine kayıt edilmiş hiçbir şekilde etkisi ve zaafı olmayan bir hesap verip engelledi. madem hesapda bir sıkıntı yok alsın paneli paramı geri iade etsin @norm_
tokatlandım diye konu açtın mı ve olay ne zaman yaşandı

Rating - 100%
param olmadığı için ticarete gireyim dedim küçük karlar ile steam hesabı felan satıyorum belki smm işlerinden biraz kar edebilirim diye düşündüm arkadaş bana yazdı bu işlerle uğraşıyorum smm panel satabilirim diye arkadaşımdan borç aldım attım arkadaşa bana bir hizmet sitesine kayıt edilmiş hiçbir şekilde etkisi ve zaafı olmayan bir hesap verip engelledi. madem hesapda bir sıkıntı yok alsın paneli paramı geri iade etsin @norm_
valla gerçekse üzüldüm kanka geçmiş olsun sen yine de konu aç ama

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Şikayet konusu aç ilgileneceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,528Konular
3,269,011Mesajlar
315,351Kullanıcılar
drej11Son Üye
Üst Alt