Database - Method - Bu programda her şey var!

herkese merhaba arkadaşlar bugun size bir program göstericem aslında program bana ait kendim geliştiriyorum hrneyse spyhackerzden aldığım destek bazı yerlerden aldığım...

herkese merhaba arkadaşlar bugun size bir program göstericem aslında program bana ait kendim geliştiriyorum hrneyse spyhackerzden aldığım destek bazı yerlerden aldığım destekleri programa ekliyorum program henüz 3 günlük wp sanalına olmadığım için yani çıktığım için sanala duyurmadım henüz herneyse programı size salayım virüs total vb yerlere sokabilirsiniz virüs yoktur!!

UYGULAMA LİNKİ

VİRÜS TOTAL LİNKİ

Yeni sürümlerde görüşmek dileğiyle arkadaşlar...
EDİT:UYGULAMAYA KAFADAN BİR GMAİLLE ÜYE OLABİLİRSİNİZ YADA YANDEX MAİL VB ŞEYLER KULLANABİLİRSİNİZ...

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
herkese merhaba arkadaşlar bugun size bir program göstericem aslında program bana ait kendim geliştiriyorum hrneyse spyhackerzden aldığım destek bazı yerlerden aldığım destekleri programa ekliyorum program henüz 3 günlük wp sanalına olmadığım için yani çıktığım için sanala duyurmadım henüz herneyse programı size salayım virüs total vb yerlere sokabilirsiniz virüs yoktur!!

UYGULAMA LİNKİ

VİRÜS TOTAL LİNKİ

Yeni sürümlerde görüşmek dileğiyle arkadaşlar...
EDİT:UYGULAMAYA KAFADAN BİR GMAİLLE ÜYE OLABİLİRSİNİZ YADA YANDEX MAİL VB ŞEYLER KULLANABİLİRSİNİZ...
Öncelik virüs totale linki değil apk dosyasını tarat. Raporluyorum onu geçtim. Programını birkaç ekran görüntüsü ile desteklendirip içeriğini daha detaylı yazman senin için daha iyi olur. Süpürge satmaya çalına esnaf gibi o var falan var filan var yazman insanları uzaklaştırır. İyi forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,229Konular
3,277,465Mesajlar
317,234Kullanıcılar
kaan_7000Son Üye
Üst Alt