Birisi Beni Hackledi Ve Bütün Şifrelerimi Çaldı İsmini Bilmiyorum Ve Nedense Hep Benle Uğraşıyorlar Sanırım Siyah Şapkalı Bir Lamer Veya Hacker Gerçekten Adam Adresime Kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi Beni Hackledi Ve Bütün Şifrelerimi Çaldı İsmini Bilmiyorum Ve Nedense Hep Benle Uğraşıyorlar Sanırım Siyah Şapkalı Bir Lamer Veya Hacker Gerçekten Adam Adresime Kadar Biliyor Ona İsim Soyisim Söylememe Rağmen Hangi Okulda Okuduğumuda Biliyor Fakat Ben Onun İsmini Bİlmiyorum Ve Bütün Şifrelerimi Çalmış Bulunmakta Bana Yardımcı Olur Musunuz ?

Birisi Beni Hackledi Ve Bütün Şifrelerimi Çaldı İsmini Bilmiyorum Ve Nedense Hep Benle Uğraşıyorlar Sanırım Siyah Şapkalı Bir Lamer Veya Hacker Gerçekten Adam Adresime Kadar Biliyor Ona İsim Soyisim Söylememe Rağmen Hangi Okulda Okuduğumuda Biliyor Fakat Ben Onun İsmini Bİlmiyorum Ve Bütün Şifrelerimi Çalmış Bulunmakta Bana Yardımcı Olur Musunuz ?
Geçmiş olsun umarım biri yardım eder

:D

Muhtemelen tanıdığın biridir. İşin esası hacker bile olsa gece gündüz seninle uğraşmakla vakit harcamaz.

.exeyi sana arkadaşın attıysa ve açtıktan sonra olduysa zaten eski arkadaşın oluyor artık çee

• Like
Tepkiler: Zns
Aranızda halledersiniz hiç çözemezsen bana yaz müsait olunca yardımcı olurum Discord üzerinden vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,693Konular
3,270,390Mesajlar
315,906Kullanıcılar
Üst Alt