Rating - 100%
Gelin tartisalim hadi
Linki bırakıyorum
Linki bırakıyorum
agam yalan bu arada miller maske taksın diye söylüyolar fiso ölüm amk öyle birşey olsa dünya sağlık örgütü derdi daha en baştanGelin tartisalim hadi
Linki bırakıyorum
ayrıca ben ve ailem ve sülalemden birkaç kişi covidi atlattı ölen olmadı benim ninem bile 80 yaşında kadın o bile yendi :dGelin tartisalim hadi
Linki bırakıyorum
ayn aga belki cımbızlamadır video veya kesilmişKolpa BEAAAAAAAAA
agam o zaman aşı olmayakmı ben anlamadım bide aşı olduktan sonramı söylüyor fakkertin malkocaNasıl emin olabiliyorsunuz ki yan etkileri belli değil aşı olanlar sorumluluk benimdir diye imza attığı söyleniyor ben adı olmadıfim için( 16 yaşındayım) bilmiyorum fakat böyle bir imza atiliyorsa tehlikesi olacağına işarettir bu
Ben hiçbir aşıya şahsen güvenmiyorumagam o zaman aşı olmayakmı ben anlamadım bide aşı olduktan sonramı söylüyor fakkertin malkoca
agam bence fahrettişn aşı vurulmadı sahte aşıdır veya vitamindir , aynı şekilde bayılmalarda olmadıBen hiçbir aşıya şahsen güvenmiyorum
Coranavirus ilk cinde çıktığında insanlar titreye titreye yere düşüyordu cin virüsun etkisi dedi DSO onunla ilgili yanlış bu olay demedi ve unutuldu o olaylar cine de de güvenmiyorum DSÖ ye de
Tabi ki vurdurmadi bence deagam bence fahrettişn aşı vurulmadı sahte aşıdır veya vitamindir , aynı şekilde bayılmalarda olmadı
Bir sürü kişi yanlış tedavi yüzünden (hastalara yanlış ilaçlar verildi sıtma ilacı sanırım hatırlamıyorum) hayatını kaybetti sonra da hemen ilacı ortadan kaldırıp özür dilediler aşı da böyle olacak 3 4 sene içinde benceagam bence fahrettişn aşı vurulmadı sahte aşıdır veya vitamindir , aynı şekilde bayılmalarda olmadı
Bu "ülkede" şans eseri yaşıyoruz, dış insanlar kral gibi yaşarken halkı izleyip zevk alıyorlar.Bu amına koyduğumun salakları madem bunun yan etkisi olacaktı, ölümle sonuçlanacaktı ne zikime yaptırdılar bu aşıyı ? Aşıyı bende yaptırdım inanılmaz bir baş ağrısı ve kol ağrısı vardı. Çok gerekli olmadıkça aşı, marşı yaptırmayın. + Ülkeye inanılmaz bir Rus göçü var, yüzlerce belkide binlerbe Rus vatandaşı Türkiye'ye tatil için geldi, Rusyada da Corona evrim mı ne geçirmiş durum kötüymüş. Sırf iki kuruş para kazanmak için ne olduğu belli olmayan Rusları ülkemize sokuyorlar yazıklar olsun.
Yemin ediyorum bitirdiler biziBu "ülkede" şans eseri yaşıyoruz, dış insanlar kral gibi yaşarken halkı izleyip zevk alıyorlar.