Hesabımın Güvenliğini nasıl sağlarım ?

Arkadaşar.Size bir sorum olacak ! Bir saat önce gmail hesabıma girmeye çalıştığımda hesabınızın şifresi değişti yazıyordu ben de son hatırladığım şifreyi girdim geri aldım...

Arkadaşar.Size bir sorum olacak ! Bir saat önce gmail hesabıma girmeye çalıştığımda hesabınızın şifresi değişti yazıyordu ben de son hatırladığım şifreyi girdim geri aldım hesabımı.Üstelik telefon numarası doğrulaması da vardı ? Son girişlere baktım ama cihaz benim cihaz ! benim cihazımdan değiştirilmiş ! Sonra aradan 2-3 dakika geçti bir daha kendi kendine şifre değişti ! Bu arada ben hesabıma girerken 2 adımlı doğrulama vardı yani telefon numarası !
Ee ama bana doğrulama mesajı filan da gelmemiş.otomatik değiştirilme ihtimali var mı ? çünkü insan olsaydı ilk baş telefon doğrulamasını kaldırırdı ! acaba bunu otomatik toolla çalıyor daha sonra adam gelip hesabı alıp gidiyor mu ? aklıma da o geldi !

Kendi kendine değişmez şifre kanka çeeçee
kardeşim bi gün başına gelirse anlarsın ! Sadece girmeyeçalıştığımda biraz önce hesabınızın şifresi değişti yazdı ! Nasıl baypass etti 2 adımlı doğrulamayı anlamış değilim.son dakikasında yetiştim belki de telefon doğrulamasını bypass etçekti !

Son düzenleme:
Kanka rat yediysen zaten senin PC üzerinden giriş yapabiliyor. Mesaj gelmemesi doğal
ya da şu da aklıma geldi hani bir siteye üye oluyoruz google ile hızlı giriş yap diyoruz ya aslında öyle yapmamız gerekiyor !o site google hesabına gir diyor orda da yemiş olabilirim yönlendirmeden ! Sonra Benim hesabım tarayıcıda açıktı bu farketti hemen ! Hesabımın şifreyi bildiği için değiştirdi ! ama çıkıp tekrar girmeye kaksa telefon doğrulaması var ama ben de o arada yetiştim tekrar ben şifreyi değiştirdim .sonra 2.ye oldu aynısı !bir daha olmadı !

Şey yapsaydın bro girip o senin gmailin olan teli sıfırlasaydın o kişinin telini mükemmel olurdu vurduğum hesaplar da öyle yapıyordum :D

131,742Konular
3,270,937Mesajlar
316,066Kullanıcılar
Üst Alt