Python 2.7 yardım

-pip install request bazen alıyor bazen almıyor. -pip install requests yüklemiyor -pip install colorama -pip install bs4 -pip install tldextract -pip install termcolor -pip...

-pip install request bazen alıyor bazen almıyor.
-pip install requests yüklemiyor
-pip install colorama
-pip install bs4
-pip install tldextract
-pip install termcolor
-pip install http_request_randomizer sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install requests.proxy sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install requestProxy sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install enum

bu eklentilerin bazılarını kurarken sorun yaşıyorum. pip i kurduktan sonra buların hepsini kurmam lazım ama çalıştıramıyorum. 2.7 de hack yapmak artık hayal mi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhabalar AXSI. Pip kullanmamızın bir amacı da site üzerinden indirip kendimiz kurmak yerine otomatik olarak pip sitesi üstünden adımıza indirip kurmasıdır. Bu sayede import ederek kullanabiliriz. Python 2.7 yerine son çıkan sürümlerini denemeni tavsiye ederim. Ek olarak requests.proxy bir modul paketidir. Yani sadece "pip install requests"/"pip3 install requests" kullanarak indirebilirsin.

Bunun yanında pip üstünde bulunmayan modülleride github üstünden indirip kurabilirsin.

Merhabalar AXSI. Pip kullanmamızın bir amacı da site üzerinden indirip kendimiz kurmak yerine otomatik olarak pip sitesi üstünden adımıza indirip kurmasıdır. Bu sayede import ederek kullanabiliriz. Python 2.7 yerine son çıkan sürümlerini denemeni tavsiye ederim. Ek olarak requests.proxy bir modul paketidir. Yani sadece "pip install requests"/"pip3 install requests" kullanarak indirebilirsin.

Bunun yanında pip üstünde bulunmayan modülleride github üstünden indirip kurabilirsin.
hocam ben python 3 ü kurdum busefer kullanmak istediğim script çalışmadı adamda yazmış. 2.7 i kurun diye

pythonda windows masa üstünde kalan bi ben varım heralde :) anladım karşim ne demek istediğini :)
Attıgım yere at dosyalarını zaten python 3 de kurulu 2 de direk modülleri yükle modülleride teker teker yani googyele python modüladı yaz direk python sitesi çıkıyor ordan kopyala terminalde root ol yapıştır kuruluyor başlarken python Dosya.py bu python 2 için 3 için de python3 dosya.py diye çalıştır dosyanı

-pip install request bazen alıyor bazen almıyor.
-pip install requests yüklemiyor
-pip install colorama
-pip install bs4
-pip install tldextract
-pip install termcolor
-pip install http_request_randomizer sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install requests.proxy sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install requestProxy sorun bunda bunu hiç yüklemiyor 2.7 sürümü için uyumlu değil sanırım ( pyton 3 kurduğumda ise çalıştırtırmak istediğim tool çalışmıyor )
-pip install enum

bu eklentilerin bazılarını kurarken sorun yaşıyorum. pip i kurduktan sonra buların hepsini kurmam lazım ama çalıştıramıyorum. 2.7 de hack yapmak artık hayal mi
bklm

132,051Konular
3,274,563Mesajlar
316,833Kullanıcılar
Üst Alt