Instagram hesap calanlar

Selamlar arkadaslar ben 1.5 yil once telefoncuda calisiyodum ve dukkana 20 yaslarinda biri geldi ve telefonunun ekrani kirilmisti ( 7 plus ) bende fiyat verdim oda fiyati...

Selamlar arkadaslar ben 1.5 yil once telefoncuda calisiyodum ve dukkana 20 yaslarinda biri geldi ve telefonunun ekrani kirilmisti ( 7 plus ) bende fiyat verdim oda fiyati onemli degil dedi 550 gibi bir fiyatti ama telefonu yaptiktan sonra telefonla arayip telefonun sifresini verebilirmsin telefonu test edecegim dedi oda olmaz dedi. dukkana geldiginde neden bole bisi yaptin dedim dedi ben sosyal medya hesaplari hackliyorum dedi icinde ozel seyler var dedi bende nasil aliyosun dedi. bende program war facebook gmail hotmail outlook vs. bunlari 5 dk da kiriyo instagrami 10 dk da dedi bende inanmadim telefonunu acti ve canli canli yaptifi videoyu gosterdi ama uzaktan karanlik bi sekilde ama gordum ve cok sasirdim nasil bole program yok dedim diyo seni aramiza almak isterdim ama diger ekib arkadaslar izin vermez dedi 4 kisilik bunlari satiyorum dedi telefon rehberine bakim 15 bin kisi vardi . dedi Profesyonel.bi hacker bile cok zor bulur dedi. inanin inanmayin sizce nasil yapiyor bunu

Böyle bir işe giren kişi hakkında bu kadar açık bilgi vermez birde reelde geçmiş olay yani inandırıcılık -%90

Selamlar arkadaslar ben 1.5 yil once telefoncuda calisiyodum ve dukkana 20 yaslarinda biri geldi ve telefonunun ekrani kirilmisti ( 7 plus ) bende fiyat verdim oda fiyati onemli degil dedi 550 gibi bir fiyatti ama telefonu yaptiktan sonra telefonla arayip telefonun sifresini verebilirmsin telefonu test edecegim dedi oda olmaz dedi. dukkana geldiginde neden bole bisi yaptin dedim dedi ben sosyal medya hesaplari hackliyorum dedi icinde ozel seyler var dedi bende nasil aliyosun dedi. bende program war facebook gmail hotmail outlook vs. bunlari 5 dk da kiriyo instagrami 10 dk da dedi bende inanmadim telefonunu acti ve canli canli yaptifi videoyu gosterdi ama uzaktan karanlik bi sekilde ama gordum ve cok sasirdim nasil bole program yok dedim diyo seni aramiza almak isterdim ama diger ekib arkadaslar izin vermez dedi 4 kisilik bunlari satiyorum dedi telefon rehberine bakim 15 bin kisi vardi . dedi Profesyonel.bi hacker bile cok zor bulur dedi. inanin inanmayin sizce nasil yapiyor bunu
SAZAN.AVI :D

Selamlar arkadaslar ben 1.5 yil once telefoncuda calisiyodum ve dukkana 20 yaslarinda biri geldi ve telefonunun ekrani kirilmisti ( 7 plus ) bende fiyat verdim oda fiyati onemli degil dedi 550 gibi bir fiyatti ama telefonu yaptiktan sonra telefonla arayip telefonun sifresini verebilirmsin telefonu test edecegim dedi oda olmaz dedi. dukkana geldiginde neden bole bisi yaptin dedim dedi ben sosyal medya hesaplari hackliyorum dedi icinde ozel seyler var dedi bende nasil aliyosun dedi. bende program war facebook gmail hotmail outlook vs. bunlari 5 dk da kiriyo instagrami 10 dk da dedi bende inanmadim telefonunu acti ve canli canli yaptifi videoyu gosterdi ve cok sasirdim nasil bole program yok dedim diyo seni aramiza almak isterdim ama diger ekib arkadaslar izin vermez dedi 4 kisilik. dedi Profesyonel.bi hacker bile cok zor bulur dedi. inanin inanmayin sizce nasil yapiyor bunu
Allaha günde 3 kere dua ediyorsun Allah sifreyi sana mail ile gönderiyor [email protected] dışında gelen mailler sahtedir bb :d
aga niye tasak geciyonuz ayip degilmi

Namık Kemal
21 Aralık 1840’ta Tekirdağ’da doğmuştur. Genç Osmanlı hareketi mensubu, ünlü Türk yazar ve şairdir. Asıl adı Mehmet Kemal’dir, Namık adını Şair Eşref Paşa vermiştir. Çocukluğu babasının işinden dolayı Rumeli ve Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde geçen Namık Kemal bu yüzden özel öğrenim gördü. Arapça ve Farsça öğrendi. 18 yaşında İstanbul’a babasının yanına döndü.

1863’te Babıâli Tercüme Odası’na kâtip olarak girdi. Bu görev sırasında dönemin önemli düşünür ve sanatçılarıyla tanışma olanağı bularak fikir dünyasını oluşturdu. 1865’te kurulan ve daha sonra Yeni Osmanlılar Cemiyeti adıyla ortaya çıkan İttifak-ı Hamiyet adlı gizli derneğe katıldı. Bir yandan da Tasvir-i Efkâr gazetesinde hükümeti eleştiren yazılar yazıyordu. Gazete, Yeni Osmanlılar Cemiyeti’nin görüşleri doğrultusunda yaptığı yayın nedeniyle 1867’de kapatıldı.

131,743Konular
3,270,965Mesajlar
316,076Kullanıcılar
seudex1Son Üye
Üst Alt