İhlalden kapanan instagram hesabı açmak için her türlü formu/methodu deniyorum ama açılmıyor varmı bildiğiniz bir püf noktası?
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
İhlalden kapanan instagram hesabı açmak için her türlü formu/methodu deniyorum ama açılmıyor varmı bildiğiniz bir püf noktası?
Hadiİhlalden kapanan instagram hesabı açmak için her türlü formu/methodu deniyorum ama açılmıyor varmı bildiğiniz bir püf noktası?
TycoN açıyor ig den yaz ona ig si Nuro10line_ beni Zafiyetsiz gönderdi de indirim yaparİhlalden kapanan instagram hesabı açmak için her türlü formu/methodu deniyorum ama açılmıyor varmı bildiğiniz bir püf noktası?
Yazdın mı knk tycon a
Knk ben method arıyorum hesap actirmayacagimYazdın mı knk tycon a
Bazıları 15 Dk falan açıyor ama bende nedense olmuyor önceden Max 15 Dk açılıyordu şimdi açılmıyor!38 Formunu diyorsan bende olmuyor ve birkaç kişi daha olmadığını söyledi. Genel bir sorun galiba.
Bazıları 15 Dk falan açıyor ama bende nedense olmuyor önceden Max 15 Dk açılıyordu şimdi açılmıyor!
Bende en azından gönderiliyorAga vallaha bende hesap açmayı bırak form gönderilmiyor hata veriyor. Sende eğer gönderiliyorsa farklı ülkelere bağlan vpnden öyle dene mutlaka tutar bir tanesi.
Bende en azından gönderiliyor
Çoğu ülke denedim ama olmuyor!
Sence kaç saat arayla göndereyim 3 saat iyimidir?
Hangi hatayı veriyor ki?3-4 saatte yanıt veriyormuş form. Bu arada hangi tarayıcıdan deniyorsun? Bende niye gönderilmiyor ya :/
Hangi hatayı veriyor ki?
Ben Chrome dan atıyorum.
Sanırım bu aralar formlar çalışmıyor
Bende form gönderiliyor ama işte açılmıyor"COVİD-19 nedeniyle ekibimizde daha az kişi çalıştığı için kararını değerlendiremiyoruz." hatası veriyor. Birçok kişide durum böyle. Açan açıyor ama. Formun belli zamanı var sanırım aktif olduğu. Denk gelirsek artık.
NOT: 1 yıldan beri arayla deniyorum bende hep aynı hatayı veriyor.
Bende form gönderiliyor ama işte açılmıyor