Rating - 0%
dayı terbiyeni koru kendin ateist yada başka bişey isen saygı duymalısınAtatürk'e sovseydi elimden geleni yapardım ama pekte önemli bir şeye küfür etmemiş
Nasıl söveceğimi bilemedimAtatürk'e sovseydi elimden geleni yapardım ama pekte önemli bir şeye küfür etmemiş
inanmsanda saygı duyman lazımAtatürk'e sovseydi elimden geleni yapardım ama pekte önemli bir şeye küfür etmemiş
Senin elinden hiçbir şey gelmez + o zaman biz de sana ve anana küfür edelim ne de olsa önemli değil diyelim .Atatürk'e sovseydi elimden geleni yapardım ama pekte önemli bir şeye küfür etmemiş
Beraber vurmuşuz.hesap gitmiş allah allah kim uçurdu acaba@klonzyy iki hesabını birden vurdum ŞİSADAĞDÜÇĞSAÇDAÖDÖPADÖP
@klonzyy insta hesabım hesabına git bak ben vurdum öyle kapandı intihar bassan bile bildirimi düşer kapanınca zatenBeraber vurmuşuz.
Bildirimi banada geldi 2 hesabın
harbi yok olmuş fsysgyagyfsauhfyarın öyle bi hesap olmuycak![]()
ben vurdum çünkü kankahesap gitmiş zaten)
Reis banada söylermisin hangi taktikle vurduğunu![]()
Watch this story by on Instagram before it disappears.
17.5k Followers, 1 Following, 0 Postswww.instagram.com
![]()
![]()
kapatığıma dair kanıtlarda burda zaten iki sayfasını 5dk da kapadım saşödağplödpöğadpöğadpö
reis ben vurmadım ama kapandıgını gostermek ıcın story atsam sıkını olur mu senın ıcın ?ben vurdum çünkü kanka![]()
at instanı bana öyle paylaşreis ben vurmadım ama kapandıgını gostermek ıcın story atsam sıkını olur mu senın ıcın ?
Reis https://instagram.com/hz.enesqw?utm_medium=copy_link bu hesapta hakaret ediyor illa konumu açalım işini bitirin lütfenat instanı bana öyle paylaş
Eline sağlıkben vurdum çünkü kanka![]()
Senin elinden hiçbir şey gelmez + o zaman biz de sana ve anana küfür edelim ne de olsa önemli değil diyelim
31dayı terbiyeni koru kendin ateist yada başka bişey isen saygı duymalısın
Baktım kral aynısını bende yaptım@klonzyy insta hesabım hesabına git bak ben vurdum öyle kapandı intihar bassan bile bildirimi düşer kapanınca zaten
Reis banada söylermisin hangi taktikle vurduğunu
NE AĞŞÜDAŞDAĞÇÜDAÇĞDAPÖDAPÖDAPÖDPÖAĞ ya bi siktrol ordan önce bi ulan bu kadar mı seviyesiz olur bi insanhesabı ben kapadım 2 3 eleman üstlenmiş garip
eVTab sen SoCial MeDiA ExPerT misin
Kullanıcı bulunamadı 😂