Adminler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rus 

seclusion
Rating - 100%
Sorunumu hem özelden hem de profilim üzerinden bildiriyorum ama adamların umrunda olmuyor
Ben chatte yardım isterken adam hala daha saçma emojiler atarak başka mesajlara bakıyor
Adamları profilime etiketliyorum bakıp yardım etsinler diye ona da bakmıyor
Bu kadar olaya rağmen bir de chat üzerinden bana laf ediyor

Adminsiniz diye bu şekilde davranmanız gerekmiyor, yardım etmeyip laf edecekseniz neden admin oldunuz ?

1625944830771.png1625944896972.png
1625944916462.png
1625944932621.png

Chat geçmişine bakılırsa zaten daha detaylı görülebilir.

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Kanka hakklısın ama adamlar saatlerce şikayet inceliyor yani ben şahsen @Castiel örnek veriyim adam daha önce paylaşılan konuları falan bulup konu kaldırıyor baya zor şey diğer adminler nasıl bilmiyorum ama emek veriyorlar hataları da var burda s1klem1yorlar dersen hakklisin orda dkahjabsjs

rus 

seclusion
Rating - 100%
Kanka hakklısın ama adamlar saatlerce şikayet inceliyor yani ben şahsen @Castiel örnek veriyim adam daha önce paylaşılan konuları falan bulup konu kaldırıyor baya zor şey diğer adminler nasıl bilmiyorum ama emek veriyorlar hataları da var burda s1klem1yorlar dersen hakklisin orda dkahjabsjs
Ya şu konuda yardım istiyorum diyorum adam emoji atıp dalga geçiyor üzerine chatte sohbet ediyor amk

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
@x0x0 gördüğüm kadarıyla forum ile gerek geceleri gerek sabahları ilgileniyor, F için bir şey söyleyemem çünkü kendisi diyor "ben bakmıyorum" diye diğer adminler @Castiel ve @Al Simmons ilgileniyorlar. Düşüncem mod alımı olması. Sorununun en kısa sürede geçmesi dileği ile.

rus 

seclusion
Rating - 100%
@x0x0 gördüğüm kadarıyla forum ile gerek geceleri gerek sabahları ilgileniyor, F için bir şey söyleyemem çünkü kendisi diyor "ben bakmıyorum" diye diğer adminler @Castiel ve @Al Simmons ilgileniyorlar. Düşüncem mod alımı olması. Sorununun en kısa sürede geçmesi dileği ile.
1625945482316.png
Evet gece gündüz çalışıyor ama 1 dakika bile olsa chatte taşak geçmek yerine insanlarla ilgilenemiyor.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Ekli dosyayı görüntüle 21567
Evet gece gündüz çalışıyor ama 1 dakika bile olsa chatte taşak geçmek yerine insanlarla ilgilenemiyor.
benim ile çoğu zaman ilgilenmişti, örnek olarak konu raporluyordum bakıyor şikayet konuma etiketlediğimde de ilgilenmişti sağ olsun ancak tabi ki yaptığı yanlış.

Ek olarak F'in admin yerine legend olmasını daha doğru görüyorum, sonuçta adminlik ile ilgilenmiyor.

rus 

seclusion
Rating - 100%
kanka sende sorununu pm den ilet chatte kimse kimseyi ciddiye almıyorki
Abi ne demek ciddiye almıyor ? Benim sorunum var ve adminlere bunu iletiyorum hiçbirisi takmıyor beni
Madem yetkileri yetmiyor o zaman bana yazabilirler değil mi bu kadar basit ? Admin değil mi bakmak zorunda.

• Haha
Tepkiler: F

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
benim ile çoğu zaman ilgilenmişti, örnek olarak konu raporluyordum bakıyor şikayet konuma etiketlediğimde de ilgilenmişti sağ olsun ancak tabi ki yaptığı yanlış.

Ek olarak F'in admin yerine legend olmasını daha doğru görüyorum, sonuçta adminlik ile ilgilenmiyor.
Ağa @F coder olduğu için mi admin adam form ile alakası yok admin olarak ben fazla eleştiri yapmak istemem daha yeni geldim ama 4 günde gözlendiğim kadarıyla düşüncem budur

Rating - 0%
Sorunumu hem özelden hem de profilim üzerinden bildiriyorum ama adamların umrunda olmuyor
Ben chatte yardım isterken adam hala daha saçma emojiler atarak başka mesajlara bakıyor
Adamları profilime etiketliyorum bakıp yardım etsinler diye ona da bakmıyor
Bu kadar olaya rağmen bir de chat üzerinden bana laf ediyor

Adminsiniz diye bu şekilde davranmanız gerekmiyor, yardım etmeyip laf edecekseniz neden admin oldunuz ?

Ekli dosyayı görüntüle 21561Ekli dosyayı görüntüle 21562
Ekli dosyayı görüntüle 21563
Ekli dosyayı görüntüle 21564

Chat geçmişine bakılırsa zaten daha detaylı görülebilir.
bende hesabı şifresini unuttum ilgilenmiyorlar @Nobody

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,522Konular
3,268,969Mesajlar
315,332Kullanıcılar
TinyNetworkSon Üye
Üst Alt