Rating - 100%
Methodu saat kaçta ona saldigina dair SS atsın ben savaş satış ile iletişime geçmedim @Ömer- ile konuştum Ömer ile konuştuğumda ona dedim şunuEvet Arkadaşlar bugün birisiyle konuştuk ve hesap kapatma method karşılığı 2021 panel salıcaktı fakat methodu saldıktsn sonra engel attı direk Ekli dosyayı görüntüle 21572Ekli dosyayı görüntüle 21573Neyse Ekli dosyayı görüntüle 21574Neyse tokadı yedik
Ekli dosyayı görüntüle 21575evet durum böyle bilgiler yanlış adminler belki anlamamıştır isterlerse özelden yazsınlar bizzat tek tek ss atarım sıkıntı değil
Ondan öncesinde ortak olduğunu söyledin hangisine inanalım hem sende chate gelip sorgu yapılır demiştin ben öyle yazdım size + iletişimini sen sagladinMethodu saat kaçta ona saldigina dair SS atsın ben savaş satış ile iletişime geçmedim @Ömer- ile konuştum Ömer ile konuştuğumda ona dedim şunu
Ben bu saatte Ömer e bunu yazdım o daha sonra methodu saat kaçta attığını salsin.
Ömer gile tokat atan kişi ile konuşmam
Ondan önce ortak olduğumu söyledim sen bana methodu saat kaçta attığınin sssini at ben daha sonra sana tam ortak sayilmaz dedim.Ondan öncesinde ortak olduğunu söyledin hangisine inanalım hem sende chate gelip sorgu yapılır demiştin ben öyle yazdım size + iletişimini sen sagladin
İg varmıŞuan ikinizden de biley anlamıyorum doğru düzgün ss atarmısınız
Niye milleti tokatliyonOndan önce ortak olduğumu söyledim sen bana methodu saat kaçta attığınin sssini at ben daha sonra sana tam ortak sayilmaz dedim.
Yok kanak buraya atın herşeyiİg varmı
@Castiel ıg varsa at grup a savaş la beni al konuşalımİg varmı
Ortağım diyen sensin tokat atmayı planladıktan sonra ve almaya kararlı olduğunu gördükten sonra r yaptinOndan önce ortak olduğumu söyledim sen bana methodu saat kaçta attığınin sssini at ben daha sonra sana tam ortak sayilmaz dedim.
Hatta 80 e sattım 25 i daha atmadı.dBen methodu 50liraya cocuga satmştım önceden zaten sonradan bunlar ortağı ile tokat attılar Ekli dosyayı görüntüle 21576
Adam banada engel attimi amk neyin tokadi salakmisin ben neden adama birşeyler kazandirayim elime birşey gecmicegini bildiğim haldeOrtağım diyen sensin tokat atmayı planladıktan sonra ve almaya kararlı olduğunu gördükten sonra r yaptin
Keke nerden bilebilirdim başka biyerden konuşmadığını ortağım dedinmi dedinAdam banada engel attimi amk neyin tokadi salakmisin ben neden adama birşeyler kazandirayim elime birşey gecmicegini bildiğim halde
Yav ben dolandirildim
Kanka ig varsa sal anlatıyım adam gibi ss lerleArkadaşlar ya ben 1.5 gündür uyumadığık ve 10 saatir yemek yemediğim için birley anlamıyorum yada siz anlatamıyorsunuz 🤯
Bak ben aracı olacaktım amacım buydu sigorta panelini almaktı ben adama saat 9 sularında yazdım dedimki ben senden methodu alsam tokat atmicagin ne malum dedim saat 8 sularinda da Ömer'e dedim tam ortağım sayılmaz diye saati tam hatırlamıyorum ama üstte hızlı resimden attigim saatler mevcut. Ben onun Dolandiracagini bilmiyordum TAMAM EN BASTA OMERE DEDİM ORTAGİM DİYE AMA ONA SONRADAN TAM SAYİLMAZ DEDJM METHODU ATMADAN ÖNCE
Naısl oldu anlat bursdan yazarakÖmer ve ben dolandırıldık aw
burada çalan parçayı bulun amk
Aga burdan zor oluyor flan damı yokNaısl oldu anlat bursdan yazarak
bizde bir şey anlamıyokArkadaşlar ya ben 1.5 gündür uyumadığık ve 10 saatir yemek yemediğim için birley anlamıyorum yada siz anlatamıyorsunuz 🤯
direk olayı en başından anlatınki castiel de anlasınAga burdan zor oluyor flan damı yok
en başta ortağıyım dediysen bitmiştir. @CastielBak ben aracı olacaktım amacım buydu sigorta panelini almaktı ben adama saat 9 sularında yazdım dedimki ben senden methodu alsam tokat atmicagin ne malum dedim saat 8 sularinda da Ömer'e dedim tam ortağım sayılmaz diye saati tam hatırlamıyorum ama üstte hızlı resimden attigim saatler mevcut. Ben onun Dolandiracagini bilmiyordum TAMAM EN BASTA OMERE DEDİM ORTAGİM DİYE AMA ONA SONRADAN TAM SAYİLMAZ DEDJM METHODU ATMADAN ÖNCE