Tokat yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Evet Arkadaşlar bugün birisiyle konuştuk ve hesap kapatma method karşılığı 2021 panel salıcaktı fakat methodu saldıktsn sonra engel attı direk IMG-20210711-WA0011.jpgIMG-20210711-WA0012.jpgNeyse IMG-20210711-WA0013.jpgNeyse tokadı yedik
IMG-20210711-WA0016.jpgevet durum böyle bilgiler yanlış adminler belki anlamamıştır isterlerse özelden yazsınlar bizzat tek tek ss atarım sıkıntı değil

Rating - 0%
Evet Arkadaşlar bugün birisiyle konuştuk ve hesap kapatma method karşılığı 2021 panel salıcaktı fakat methodu saldıktsn sonra engel attı direk Ekli dosyayı görüntüle 21572Ekli dosyayı görüntüle 21573Neyse Ekli dosyayı görüntüle 21574Neyse tokadı yedik
Ekli dosyayı görüntüle 21575evet durum böyle bilgiler yanlış adminler belki anlamamıştır isterlerse özelden yazsınlar bizzat tek tek ss atarım sıkıntı değil
Methodu saat kaçta ona saldigina dair SS atsın ben savaş satış ile iletişime geçmedim @Ömer- ile konuştum Ömer ile konuştuğumda ona dedim şunu

Ben bu saatte Ömer e bunu yazdım o daha sonra methodu saat kaçta attığını salsin.

Ömer gile tokat atan kişi ile konuşmam

Ömer

+18
Rating - 0%
Methodu saat kaçta ona saldigina dair SS atsın ben savaş satış ile iletişime geçmedim @Ömer- ile konuştum Ömer ile konuştuğumda ona dedim şunu

Ben bu saatte Ömer e bunu yazdım o daha sonra methodu saat kaçta attığını salsin.

Ömer gile tokat atan kişi ile konuşmam

Ondan öncesinde ortak olduğunu söyledin hangisine inanalım hem sende chate gelip sorgu yapılır demiştin ben öyle yazdım size + iletişimini sen sagladin

Castiel 

obsesif kompülsif bozukluk hastası
Rating - 100%
Şuan ikinizden de biley anlamıyorum doğru düzgün ss atarmısınız

Rating - 0%
Ondan öncesinde ortak olduğunu söyledin hangisine inanalım hem sende chate gelip sorgu yapılır demiştin ben öyle yazdım size + iletişimini sen sagladin
Ondan önce ortak olduğumu söyledim sen bana methodu saat kaçta attığınin sssini at ben daha sonra sana tam ortak sayilmaz dedim.

Rating - 100%
olayı ss değilde direk toplu şekilde anlatın adminlerde anlasın böyle bir bok anlaşılmıyor

Castiel 

obsesif kompülsif bozukluk hastası
Rating - 100%
Arkadaşlar ya ben 1.5 gündür uyumadığık ve 10 saatir yemek yemediğim için birley anlamıyorum yada siz anlatamıyorsunuz 🤯

Rating - 0%
Benim Anladığıma Göre @N3Neon ve @Ömer- Dolandırmış
Bak ben aracı olacaktım amacım buydu sigorta panelini almaktı ben adama saat 9 sularında yazdım dedimki ben senden methodu alsam tokat atmicagin ne malum dedim saat 8 sularinda da Ömer'e dedim tam ortağım sayılmaz diye saati tam hatırlamıyorum ama üstte hızlı resimden attigim saatler mevcut. Ben onun Dolandiracagini bilmiyordum TAMAM EN BASTA OMERE DEDİM ORTAGİM DİYE AMA ONA SONRADAN TAM SAYİLMAZ DEDJM METHODU ATMADAN ÖNCE

Rating - 100%
Bak ben aracı olacaktım amacım buydu sigorta panelini almaktı ben adama saat 9 sularında yazdım dedimki ben senden methodu alsam tokat atmicagin ne malum dedim saat 8 sularinda da Ömer'e dedim tam ortağım sayılmaz diye saati tam hatırlamıyorum ama üstte hızlı resimden attigim saatler mevcut. Ben onun Dolandiracagini bilmiyordum TAMAM EN BASTA OMERE DEDİM ORTAGİM DİYE AMA ONA SONRADAN TAM SAYİLMAZ DEDJM METHODU ATMADAN ÖNCE
en başta ortağıyım dediysen bitmiştir. @Castiel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,913Mesajlar
315,325Kullanıcılar
YZB.KaraLi Son Üye
Üst Alt