bi şekilde ver bana yda coinimi ver
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bi şekilde ver bana yda coinimi ver
bi şekilde ver bana yda coinimi verYav keke yasak anlamiyormusun
.dbi şekilde ver bana yda coinimi ver
ne amqseri ol
Eminmisin dene bakalımçöp, bilindik taktik herkesin bildiği 41 formu
@f3ntils yaz .dbi şekilde ver bana yda coinimi ver
kimlik arşivi paylaşmak yasakaq kimlik arşivide koy 500coin verdik
Konuya bakmak için verdin ve baktın geri vermeyeceğimcoinimi geri istiyorum @f3ntils @Zns
konuyu gördükten sonra coin iadesi istemen saçmacoinimi geri istiyorum @f3ntils @Zns
+ Biliyorsab niye bakiyorsunKonuya bakmak için verdin ve baktın geri vermeyeceğim
konu çöp bilindik bir form bu gizli bir form olsaydı haklı olurdun, bu methodu bilmeyen yokkonuyu gördükten sonra coin iadesi istemen saçma
allah belanı versin ozaman g*tKonuya bakmak için verdin ve baktın geri vermeyeceğim
Bu method 41 methodu shopla basılıyor ama bu methodla shopsuz ❤️ bilip bilmeden konuşma cnmkonu çöp bilindik bir form bu gizli bir form olsaydı haklı olurdun, bu methodu bilmeyen yok
Amin amin inşallah aptalallah belanı versin ozaman g*t
başka kimlik taklit formu yok zaten kardeşim boş yapmaBu method 41 methodu shopla basılıyor ama bu methodla shopsuz ❤️ bilip bilmeden konuşma cnm
Çocuk normalde shopla vuruluyor bu shopsuz senin aklını yok .d ilk 6 ay anne sütü şart 🥰👍başka kimlik taklit formu yok zaten kardeşim boş yapma
jnjılbn-=Stripped Content=-
1 ve 5 mi yoksa gündüz mü ?SAAT 1 İLE 5 ARASINDA METHOD KESİN ÇALIŞIR GECE 12 DE ATIPDA FORMDAKI ADAMLAR OSSRA OSSRA UYURKEN BANA GELİP HESAP KAPANMADI DEMEYİN
Gündüzgece
1 ve 5 mi yoksa gündüz mü ?
@ZEUS ' denedi çalışıyorinşallah çalışırı eline sağlık
buraya kimlikte ki ismimi yazalım yoksa hesabın sahibinin ismini miHesabın kullanıcısının gerçek hayattaki ismi
Kanka sadece kimlikteki kadın benzesin yeter yani kimliği tutanın Almanya vpn bağlanıp yazdıklarımı teker teker uygularsan kapanacaktirburaya kimlikte ki ismimi yazalım yoksa hesabın sahibinin ismini mi
Kimliği tutanın isterse ismi Mehmet olsun sen Ahmet'e benziyorsa kapatabilirsinKanka sadece kimlikteki kadın benzesin yeter yani kimliği tutanın Almanya vpn bağlanıp yazdıklarımı teker teker uygularsan kapanacaktir
yok bak öyle değil. Şimdi ben hesabın sahibinin gerçek adını mı yazayım. Kimlik arşivinde bulunan kişinin adını mı. benzemesi sıkıntı değil. sadece kimin adını yazacağımı bilemedimKimliği tutanın isterse ismi Mehmet olsun sen Ahmet'e benziyorsa kapatabilirsin
Hesabın sahibinin bilgilerini dolduracak din kimliktekinin sadece profildeki adama veya kadına benzemesi lazımyok bak öyle değil. Şimdi ben hesabın sahibinin gerçek adını mı yazayım. Kimlik arşivinde bulunan kişinin adını mı. benzemesi sıkıntı değil. sadece kimin adını yazacağımı bilemedim
Hesabın sahibinin bilgilerini dolduracak din kimliktekinin sadece profildeki adama veya kadına benzemesi lazımyok bak öyle değil. Şimdi ben hesabın sahibinin gerçek adını mı yazayım. Kimlik arşivinde bulunan kişinin adını mı. benzemesi sıkıntı değil. sadece kimin adını yazacağımı bilemedim
Kudurmuş 😅