@roodmicks bu avele inanıp güvenip birşey yaptırmayın form atıp dua ediyor inşallah hesap kapanır diyor kapanırsa da seviniyo sonra da icraat diye millete gösteriyor 🤣

@roodmicks bu avele inanıp güvenip birşey yaptırmayın form atıp dua ediyor inşallah hesap kapanır diyor kapanırsa da seviniyo sonra da icraat diye millete gösteriyor 🤣

Bad ilgilenecekmişOANXOQNXKWJDA bugün şikayet ettiğim çocuk @Zns
Kolpa diyecektimDostum koladan başka birşey değilsiniz, hiçbirinizin kanıtı yok bunu atalı 1 hafta oldu neredeyse method yoktu ozaman.
Yazdığım mesaja bak xd essekKolpa diyecektim
Laaaan sjzkaozmaozmaEkli dosyayı görüntüle 22101
En üste bakın İlayda resmi için bildirimleri gör diyor kolpa kim belli oldu geçmiş olsun
Mal abaza hesabımLaaaan sjzkaozmaozma
Kendi hesabını kapatıp icraat diye yayan da ne bilim skznaozkaAptallar dmwlşzğqğzğqğs
ZmlqlslqpzMal abaza hesabım
Kanka zaten seni gördüm de paylaştım yoksa çoluk çocuk bunları zikine takan yokOANXOQNXKWJDA bugün şikayet ettiğim çocuk @Zns
LAN mal ben sana yazmadım mı abaza hesabımı çaldılar kapattım diye slqlzjqkzklqpsğsKendi hesabını kapatıp icraat diye yayan da ne bilim skznaozka
Ekli dosyayı görüntüle 22098
Ekli dosyayı görüntüle 22099
Ekli dosyayı görüntüle 22100

Buyrun çalındığı için kapattım
Tamam da kardeşim anlamadığım neden bana dolandırıcı diyorsun nasıl bu kadar eminsin?
Çalışmayan method satıp engellemek şuanda da patladin zatenTamam da kardeşim anlamadığım neden bana dolandırıcı diyorsun nasıl bu kadar eminsin?
Aha kapı gibi kanıt canlı kanlı karşında duruyor adamı dolandırdın bende kimlik arşivi + kimlik yapıcı saldım numara çekecektin sende ben bunları verince cevap vermedin bana mesaj attım görüldü atmışsın bu demek oluyor ki dolandırıcı bir avelsin @roodmicksEkli dosyayı görüntüle 22104
Hesap açık? Hesabı açmıştır dersen de bana satarken geri açamıyor dedin ssler var patladin
Jdksjxksnxksxndnxjdjxskxjekdjejdjsksjsjndndnndkxjxjdjd ayyyy sjsksjjsjsjd 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mdskssnzkzzkEkli dosyayı görüntüle 22101
En üste bakın İlayda resmi için bildirimleri gör diyor kolpa kim belli oldu geçmiş olsun
.d@roodmicks bu avele inanıp güvenip birşey yaptırmayın form atıp dua ediyor inşallah hesap kapanır diyor kapanırsa da seviniyo sonra da icraat diye millete gösteriyor 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 22098
Ekli dosyayı görüntüle 22099
Ekli dosyayı görüntüle 22100
Senin adına sevindim kankaBana attı parayı geri arkadaş