@w00zy al ben kimseye bu zamana kadar Tokat atmadım amk ben öyle biri dielim beni bilen biliyor hakkımda birşey bilmiyorsan yorum yapma TOKAT ATACAK KADAR DÜŞMEDİMO Değil Onun Arkadaşı :d
@w00zy al ben kimseye bu zamana kadar Tokat atmadım amk ben öyle biri dielim beni bilen biliyor hakkımda birşey bilmiyorsan yorum yapma TOKAT ATACAK KADAR DÜŞMEDİMO Değil Onun Arkadaşı :d
Salak, ergen velet işte adamin kendisi diyor tokat atmadı doye halen tokat diye konuşmaya devam et senbaba tokadı ğ admini bekle
salak ergen velet güzel kardeşim durumunu hakaret sözcüğü barındırmadan söyleyemiyen güzel kardeşim admini bekle otur kumundaSalak, ergen velet işte adamin kendisi diyor tokat atmadı doye halen tokat diye konuşmaya devam et sen
Bak değersiz varlık adam tokat atmadı diyor halen baba tokadı fekan diyorsun boş yapıyorsun diceksen bunları azımdan çıkan kötü şeylere layiksindirsalak ergen velet güzel kardeşim durumunu hakaret sözcüğü barındırmadan söyleyemiyen güzel kardeşim admini bekle otur kumunda
olm otur kumunda sıranı bekle admin beyler görecek senin tokat atman ile bizim durumun ne anlamı var bi sus la çenen soğusunBak değersiz varlık adam tokat atmadı diyor halen baba tokadı fekan diyorsun boş yapıyorsun diceksen bunları azımdan çıkan kötü şeylere layiksindir
bıktımke bunlardankebaba ormanke, huzurke, yoruldukke
VERİN YETKİYİ GÖRÜN ETKİYİ O ZAMAN @Z NERDESİN FIRSAT BU FIRSATbaba ormanke, huzurke, yoruldukke
Ormanı bırak knk sen PM bajbaba ormanke, huzurke, yoruldukke
Yeni elemanlar lazımkebaba ormanke, huzurke, yoruldukke
GÖRÜN BİZİKEYeni elemanlar lazımke