Arkadaşlar abaza avı için fake ses programı lazım, misal ben telefona konuşup telefon karşı tarafa kız gibi konuşması gerek .karşılığı verilir.
+1Bulursan benide etiketle
Arkadaşlar abaza avı için fake ses programı lazım, misal ben telefona konuşup telefon karşı tarafa kız gibi konuşması gerek .karşılığı verilir.
Bulursan benide etiketle
biliyorum bunu
En iyisi bu bana göre . Konum kredisiz yorumsuz görülüyor
Olmaz mıSınırsız ses var lazım mı :d?

Ama ses kaydı olmayacak ararken ses değiştirmesi gerekOlmaz mı![]()
Boş işler abi git helalinden kazan daha güzelAma ses kaydı olmayacak ararken ses değiştirmesi gerek
Taktik pm ile at bana helalinden para kazanmaBoş işler abi git helalinden kazan daha güzel
jArkadaşlar abaza avı için fake ses programı lazım, misal ben telefona konuşup telefon karşı tarafa kız gibi konuşması gerek .karşılığı verilir.
Dayı tokatlama'nın mı?Taktik pm ile at bana helalinden para kazanma
Aslında o da olabilir çünkü istediği şey karşılığında para alıyorsun o istiyor?Dayı tokatlama'nın mı?
Ağa para atacak kişinin benim bilgilerimi görmemesi için hangi kart gerekAslında o da olabilir çünkü istediği şey karşılığında para alıyorsun o istiyor?
+1Ağa para atacak kişinin benim bilgilerimi görmemesi için hangi kart gerek
dostum benim kız ortağım var istediğin ses kaydını , videoyu , kız ziraat , papara ibani herşeyi ayarlarım Telegram dan yaz : gbankadminArkadaşlar abaza avı için fake ses programı lazım, misal ben telefona konuşup telefon karşı tarafa kız gibi konuşması gerek .karşılığı verilir.
görüntülü teyitte verir görüntülü de adama herşeyini gösterirArkadaşlar abaza avı için fake ses programı lazım, misal ben telefona konuşup telefon karşı tarafa kız gibi konuşması gerek .karşılığı verilir.