Bayanlardan mavi tik kaldırılsın! / ÖNERİ

SA bence bayanlardan mavi tik kaldırılsın 25 tepkiyle daha ticareti olmadan mavi tik alıyor ben 2020den beri burdayım 2020 den beri ticaret yapıyorum daha ben alamadım tamam o...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA bence bayanlardan mavi tik kaldırılsın 25 tepkiyle daha ticareti olmadan mavi tik alıyor ben 2020den beri burdayım 2020 den beri ticaret yapıyorum daha ben alamadım tamam o kız olarak dünyaya Gelmiş hayata 1/0 önde başlamış olabilir ama kız diyede mavi tik vermenin bi anlamı yok yelloz rankı kalabilir o hiç sorun değil sonuçta Cinsiyet Olarak bizden farklı olduğu için onun belirtilmesi lazım ya banada tik verin yada bayan üyelerden alın HAZMEDEMİYORUM Ayrımcılık yapmayalım teşşekürler.🙄

Zaten kendileri ahlaksız sohbet yapmaktan başka işe yaramiyorlar . Birkaç top var yazdıkları her harfi teker teker beğeniyor.

SA bence bayanlardan mavi tik kaldırılsın 25 tepkiyle daha ticareti olmadan mavi tik alıyor ben 2020den beri burdayım 2020 den beri ticaret yapıyorum daha ben alamadım tamam o kız olarak dünyaya Gelmiş hayata 1/0 önde başlamış olabilir ama kız diyede mavi tik vermenin bi anlamı yok yelloz rankı kalabilir o hiç sorun değil sonuçta Cinsiyet Olarak bizden farklı olduğu için onun belirtilmesi lazım ya banada tik verin yada bayan üyelerden alın HAZMEDEMİYORUM Ayrımcılık yapmayalım teşşekürler.🙄
+1

Kanka sen bunu yazınca benim tik gidecek mi sanıyorsun :D sanmaya devam et.

SENİN Tikin Gram Umrumda Değil Ama Daha sırf kızsın diye mavi tikin var neyse ben ne diim umarım benimde olur benim olmuyosa seninde olmaması gerekiyor...
Sırf kızım diye tikim varsa forumdaki diğer kızlarda niye yok? Çok yakında konu açmaya başlayacağım zaten kendimi geliştiriyorum daha boşuna verilmiş olmayacak.

Sırf kızım diye tikim varsa forumdaki diğer kızlarda niye yok? Çok yakında konu açmaya başlayacağım zaten kendimi geliştiriyorum daha boşuna verilmiş olmayacak.
açtığın konular bu olucak sevgilimin insta hesabını nasıl heçklerim yaydım etcek vaymı
googleye nasıl giyilir nasıl heçkır oluyum google nasıl indiyilirrr

Lan yürü git sen konu açsan nolur amk . Zaten forumun topları yazdığın her harfi beğeniyor . Anlarına sovsen yine beğeniyor Sadece chatte ona buna yavsayarak 1k olmuşsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,680Konular
3,270,266Mesajlar
315,734Kullanıcılar
meliholcerrSon Üye
Üst Alt