Selamın Aleyküm Anlık Banned Atan Taklit Method Satılık Baştan Sona Banned Atmanıza Yardım Edeceğim Öğreteceğim Profilimde Refler Var 150₺ Kesin Alıcılar Yazsın Kanıt + Ref...
Fix yerse yenisini vereceğimfix yeme ihtimali var mı
Evetvurduğun anda kapanıyormu![]()
Selamın Aleyküm Anlık Banned Atan Taklit Method Satılık Baştan Sona Banned Atmanıza Yardım Edeceğim Öğreteceğim Profilimde Refler Var 150₺ Kesin Alıcılar Yazsın Kanıt + Ref Verilir Instagram @jaxybey Telegram @muhammed_jxy
Metot calıssmyor arkadaşlar bosuna para vermeyin !!Selamın Aleyküm Anlık Banned Atan Taklit Method Satılık Baştan Sona Banned Atmanıza Yardım Edeceğim Öğreteceğim Profilimde Refler Var 150₺ Kesin Alıcılar Yazsın Kanıt + Ref Verilir Instagram @jaxybey Telegram @muhammed_jxy
?satışı boşver konu olarak açta görelim paylaşılmış oldugunu :d
1.si methodu verdim sana form şuan güncelleniyor benim suçum ne gece bana yaz beraber vuralım diyoruk6 ref var diyor metot veriyor kendısı dışarda saat 4 den beri beklıyorum anlık kapanıyor diye satıı 7 kadar bekledım sımdıde form guncellemede calısmıyor diyor bosuna para vermeyin !!
Form açıldı vurabilirsin istediğin kde1.si methodu verdim sana form şuan güncelleniyor benim suçum ne gece bana yaz beraber vuralım diyoruk
Şuan form kapalı ? deniyorumForm açıldı vurabilirsin istediğin kde