Ben Forumdan Ayrılıyorum ALLAH 'a Emanet Olun

Selamun Aleyküm , 2020 'den Beri Burdayım Forumdan Çok Ekmek Yedim @Al Simmons & @Zns Abilerim Sizede Çok Teşşekür Ederim Sizde Az Kahrımı Çekmediniz Az Daha Forumda Kalırsam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleyküm , 2020 'den Beri Burdayım Forumdan Çok Ekmek Yedim
@Al Simmons & @Zns Abilerim Sizede Çok Teşşekür Ederim Sizde Az Kahrımı Çekmediniz
Az Daha Forumda Kalırsam DİLAY (ABLAMA!) Sövmekten Ban Yiyicem Şimdi Onun İçin Ban Yersem
Bana Çok Koyar O Yüzden Ben Ban Yemeden Ayrılıyorum Kimde Hakkım Varsa Helal Olsun
Sizde Umarım Hakkınızı Helal Edersiniz.

Gene Dilay Ablam Felan Eninde Sonunda Ban Yer Tahmin Edebiliyorum
Onu Eğer Ban Yerse Biriniz Bana Ulaşsın En Azından İçimin Yağları Erisin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Son Olarak
Bunuda Yazan Dilay Ablam :
2-png.22393

Hangileri boş Mehmetim bi açıklar mısın ? Bu veda konusu hariç
Kanka, geceden beri "bayan üyelerin tiki alınsın, spyguard kaldırılsın, stella'nın tiki alınsın" diye ayrı ayrı konular açtı

Yönetimin tik verdiği kişinin tikinin alınması ona mı kaldı ?

SpyGuard'ın kaldırıp kaldırılamayacağı chatte 50 defa konuşuldu, bunun içinde konuya gerek yoktu, istedikleri olmayınca forumu bırakıp gideceğini söylüyor. Gitsin, kimse zorla tutulmuyor.

sen harbiden hayatımda gördüğüm en aptal insansın, neyse öteki konuya geçiyorum. Koş

Kanka, geceden beri "bayan üyelerin tiki alınsın, spyguard kaldırılsın, stella'nın tiki alınsın" diye ayrı ayrı konular açtı

Yönetimin tik verdiği kişinin tikinin alınması ona mı kaldı ?

SpyGuard'ın kaldırıp kaldırılamayacağı chatte 50 defa konuşuldu, bunun içinde konuya gerek yoktu, istedikleri olmayınca forumu bırakıp gideceğini söylüyor. Gitsin, kimse zorla tutulmuyor.
Konu açmam veya öneride bulunmam seni hic alakadar etmiyor mesela ben seni skme takmiyorum

Senin icin girmedim oraya avel
Siktir git yalancı köpek seni.

@Aspect

13- Veda konusu açmak yasaktır! yani forumdan ayrılmak isteyen üyemiz ÇIKIŞ/ LOGOUT yapıp bir daha giriş yapmama hakkına sahiptir. İmza kısmına ayrıldığınızı yazıp çıkış yapabilirsiniz. Aksi halde mevcut rütbeniz indirilir ve ban cezası alabilirsiniz.

Kaç saat geçmiş konunun üstünden arkadaşın neden hala rütbesi düşürülüp banlanmadı ?

Kardeşim dünden beri açtığın kaçıncı Dilay konusu neden bukadar dert ettin, dialyda dilay , dilayda dilay, dilay düşsün başına. Bak görüşmek istemedğin üyeyi ignore et ozaman forumda asla görmezsin, forumda kimseye ayrıcalık yapmıyoruz Simons dilayı ettiği küfürler sebebiyle bir süreliğine uzaklaştırmış, yine ederse yine uzaklaştırılır ama böyle konular açmadan dm den ulaşırsan, forumu 7/24 takip edemiyoruz kim kimin anasına sövmüş göremiyoruz, 2 faal admin var screnleri dm den attığınız vakit olayın şiddetine göre ban süresi uzar artar. Kimse kurallardan üstün değildir burada kimseye demiyoruz milletin anasına söv demiyoruz, insanalrın kişilikleri değişik küfür edebiliyorlar, sövmek yasak değil serbest ama cezası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,245Konular
3,277,036Mesajlar
317,170Kullanıcılar
Xeiron12Son Üye
Üst Alt