Forumdaki bazı tikli yalancılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
merhaba forumda legend diye biri var tiki falan var plesk hesabına giremiyordu login linki bulamadı buna link atmak için vds alıp plesk kurdum azure hesabım uçtu bugün de sanal kart istedim kendi kartı sen bana ne yaptın diyor böyle yalancılar la tokatçılar la iş yapmayın.

Aspect 

A F K
Rating - 100%
Seni tokatladığını iddaa ediyorsan kanıtlarıyla birlikte konu açmanı söylemiştim sen ekran görüntüsü vb olmadan konu açmışsın konuya kanıt eklemezsen silmek zorunda kalacağım

Rating - 0%
ben yalancı değilim tokatçı da değilim ama tikli insanların böyle yapması çok saçma birde salak falan diyor gerek yok böyle hakaretlere haklı olana söverler neyse

Rating - 100%
Çete demin senin icin azureden sunucu actim dedi link verdim dedi azureden sunucu acip pw ayarlayip plesk kurmak 1dk dan kisami

Rating - 0%
arkadaşlar legend de yardım etmeyin yukarda link var ben konuşmam kanıtlar konuşur

Rating - 0%
ben kanıtımı attım azure hesabım kapandı ss te atabilirim isterseniz şikayet konusu açtım diye arkadaş bana salak diyor hakaret ediyor ne gerek var ki hem suçlu hem güçlü

Rating - 100%
merhaba forumda legend diye biri var tiki falan var plesk hesabına giremiyordu login linki bulamadı buna link atmak için vds alıp plesk kurdum azure hesabım uçtu bugün de sanal kart istedim kendi kartı sen bana ne yaptın diyor böyle yalancılar la tokatçılar la iş yapmayın.
Sen bana ne yaptin demedim ayrica bana azurede aunucu acip link sal fln ben demedim sen dedin bana gel dedin ben link vercem dedin ben yok dedim sen defalarca usteledin

Rating - 0%
Sen bana ne yaptin demedim ayrica bana azurede aunucu acip link sal fln ben demedim sen dedin bana gel dedin ben link vercem dedin ben yok dedim sen defalarca usteledin
bu adama iyilik yapmayın forumda artık yardım etmeyin bence kimseye kendi fikrimi söylüyorum sonunuz böyle olur

Rating - 0%
legende yardım etmek için azure hesabım patladı şimdi yardımın işe yaramadı diyor neyse adminlere bırakıyorum ben bişy demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,543Konular
3,269,099Mesajlar
315,372Kullanıcılar
glxy.jesterSon Üye
Üst Alt