merhaba forumda legend diye biri var tiki falan var plesk hesabına giremiyordu login linki bulamadı buna link atmak için vds alıp plesk kurdum azure hesabım uçtu bugün de sanal...
evetÇete demin senin icin azureden sunucu actim dedi link verdim dedi azureden sunucu acip pw ayarlayip plesk kurmak 1dk dan kisami
Sen bana ne yaptin demedim ayrica bana azurede aunucu acip link sal fln ben demedim sen dedin bana gel dedin ben link vercem dedin ben yok dedim sen defalarca usteledinmerhaba forumda legend diye biri var tiki falan var plesk hesabına giremiyordu login linki bulamadı buna link atmak için vds alıp plesk kurdum azure hesabım uçtu bugün de sanal kart istedim kendi kartı sen bana ne yaptın diyor böyle yalancılar la tokatçılar la iş yapmayın.
forumda insanlara yardım etmek suç olmuş artık kimse kimseye yardım etmesin ozamanSen bana ne yaptin demedim ayrica bana azurede aunucu acip link sal fln ben demedim sen dedin bana gel dedin ben link vercem dedin ben yok dedim sen defalarca usteledin
bu adama iyilik yapmayın forumda artık yardım etmeyin bence kimseye kendi fikrimi söylüyorum sonunuz böyle olurSen bana ne yaptin demedim ayrica bana azurede aunucu acip link sal fln ben demedim sen dedin bana gel dedin ben link vercem dedin ben yok dedim sen defalarca usteledin
@Aspect knk azureden sunucu acip dagitimin bitmesi kac dk
buda legende sunucu ip si ayarladıgım ss