Kendiniz Dahil Etrafınızdaki Her Kişi İçin 10 Dakikada 168 Lira (20$) Kazanın (detaylı resimli anlatım)

Herkese iyi forumlar. Sürerkli girip çıkmıyorum çok yoğunum. Hazır girmişken yine güzel bir methodla karşınızdayım. Bu kez size para kazandıracağım. Ve iyi anlaşılması için...

Herkese iyi forumlar. Sürerkli girip çıkmıyorum çok yoğunum. Hazır girmişken yine güzel bir methodla karşınızdayım. Bu kez size para kazandıracağım. Ve iyi anlaşılması için adım adım anlatacağım.
[CHARGE=10][/CHARGE][CHARGE=10][/charge]​
[CHARGE=10]
Methodun mantığı şu. Ünlü bir coin cüzdan sitesi davet ettiğiniz her kayıtta hem size hem kaydettiğiniz kişiye 10ar dolar veriyor. Bu parayı kayıt olanın ilk 100$ lık yatırımında yapıyor. Fakat biz tek bir 100 dolarla her seferinde 20şer dolar kazanacağız nasıl mı, işte adım adım anlattım.

Hazırlık : Eğer şuanda kullandığınız bir bitcoin cüzdanı yoksa BTCTurk vb güvendiğiniz bir siteden cüzdan oluşturun. Ben BTCTURK kullanıyorum çünkü işlemleri daha hızlı ve az komisyonla sonuçlanıyor.

Adım 1) İlk önce bu linkten siteye kayıt olmanız gerek. https://www.coinbase.com/join/dokur_3v Linkten kayıt olmanız önemli çünkü kendiniz site üzerinden kaydolursanız ilk 10 doları almamış olursunuz. Site USA de alanında en çok kullanılan sitelerden biri. Güven sorunu olan arkadaşlar araştırabilir

Adım 2) Siteye kayıt olduktan sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz. Bonusu Alın butonuna tıklayıp kimlik bilgilerinizin teyit edilmesini bekledikten sonra yatırımınızı yapabilirsiniz.
1628022890400.png

ADIM 3) Parayı yükleyip bonusu aldıktan sonra sağ üstteki gönder / al kısmına tıklayarak ordan başta oluşturduğumuz hesaba bitcoinimizi aktarıyoruz. Daha sonra elimizdeki başta koyduğumuz para + 10 dolar yani 110 dolar ı kendi btc cüzdanımıza aktarmış oluyoruz. Ordan da banka hesabımıza geçiriyoruz.(Hazırlık aşamasında özellikle btctürk seçme sebebim küçük bir komisyonla çok kısa sürede banka hesabımıza paranın geçmesi.

ADIM 4) Daha sonra aynı hesaptan, alttaki ekran görüntüsünün kırmızıyla çizdiğim soldaki yerine tıklayıp, maviyle çizdiğim sağdaki kısmı bulun ve tıklayın. Size bir link verecek. O linki kullanarak başka bir kişinin telefon numarası e posta adresi ve kimliğiyle adım 1'e dönün. Her kişi için hem referans olan hesaba hem de kaydolan hesaba 10 ar dolar yatırılacak

1628023586200.png

Adım 5 ) Paranızı güle güle harcayın veya yatırım olarak tutun orası size kalmış :)
[/CHARGE]

Herkese iyi forumlar. Sürerkli girip çıkmıyorum çok yoğunum. Hazır girmişken yine güzel bir methodla karşınızdayım. Bu kez size para kazandıracağım. Ve iyi anlaşılması için adım adım anlatacağım.
-=Stripped Content=-
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

30 kredimi dostum kimse bakmaz​

131,849Konular
3,271,994Mesajlar
316,386Kullanıcılar
aliege21Son Üye
Üst Alt