@jaxy üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Almadım işim vardı 50 ye düşünce aldım beni ilgilendirmiyor satın alan herkesin iadesi bekleniyor yoksa cimerden şikayet mi edeyim ?
ben sana 50tl alırken new method vereceğim dedimmi ? 150tl alan herkese dedim yenisini bulunca salcam diye

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
bu arada method fix yediyse sebebi sensin 2de bir bana çevirme mevzuyu ben seni efendi gibi uyardım
ben paramı verip aldıysam ister götüme sokarım ister satarım sanane = ?
olm malmısın method fix yediyse sebebi nasıl benim eşşek gibi bedava paylaşan sensin lan

Rating - 0%
ben sana satarken fix degildi mehmet emir bedava vereceğim dediği zaman zaten fixlenecekti bende kendim fixlettim olay bu
Paramız neredeee ??? Benim ve diğer arkadaşlarımın ben erayin 90 tl parasını pharabenin dünya parasını leviosanin parasını kim odicekkk ?? Lütfen ya yeni bul yada iade et cimere şikayet edicem

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
Paramız neredeee ??? Benim ve diğer arkadaşlarımın ben erayin 90 tl parasını pharabenin dünya parasını leviosanin parasını kim odicekkk ?? Lütfen ya yeni bul yada iade et cimere şikayet edicem
leviosa ben satmadım pharaben ben satmadım eraya ben satmadım !

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
olm beni tehdit edip bedava paylaşan sensin fix yerse benim sorumluluğum degil ztn fix yiycekti kavga ettigimiz için fixlettim adam gibi dursanız new method bulur verirdim sizlere
tehdit etmedim küfür etmeye devam edersen beleş veririm umrumda bile olmaz dedim naptın sen devam ettim zaten bende
hala çalışan method var umrumda olmaz dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,517Konular
3,268,933Mesajlar
315,329Kullanıcılar
xirbalyoz02Son Üye
Üst Alt