hayır sen paylaşacağını söylediğin zaman yapmıştım?yo ben paylaşmadan önce yaptın bunu ?
hayır sen paylaşacağını söylediğin zaman yapmıştım?yo ben paylaşmadan önce yaptın bunu ?
150tl alanlar insan değilmi kardeşim adamlar 3 katı verdiği için yenisini bulunca vereceğim dedim onlaraLan bu nasıl birşey ha 150 ha 50 almışım sonuçta ben bu çocuk çok salak salak konuşmaya başladı yeter bd
@l33t karıcım para iademizi bekliyoz aşko baby muahbu method anlık uçurmuyor yalan mk vardı bu method bende çöpün çöpü
17K verdim sana bana vericenmi yeni method150tl alanlar insan değilmi kardeşim adamlar 3 katı verdiği için yenisini bulunca vereceğim dedim onlara
Siktir git banane banada 150 deseydin 150 ye alırdık banane kardeşim sen bana 50 diyorsun aliyorum sen 50 satınca fix değil biz 15 e satınca fix ki satmıyorum fa150tl alanlar insan değilmi kardeşim adamlar 3 katı verdiği için yenisini bulunca vereceğim dedim onlara
konu link atben görmüştüm zaten forumda konuyu cihanada söylüyorum Ekli dosyayı görüntüle 22459
lan olm sana 150 demiştim ilk başka önceden sen yarısını atayım method at test edeyim yarısı demiştin hatırlamıyormusun kıvırmaSiktir git banane banada 150 deseydin 150 ye alırdık banane kardeşim sen bana 50 diyorsun aliyorum sen 50 satınca fix değil biz 15 e satınca fix ki satmıyorum fa
yaw birisi paylaşmıştı bunun çok benzerini nereden bulucam onu şimdikonu link at
Almadım işim vardı 50 ye düşünce aldım beni ilgilendirmiyor satın alan herkesin iadesi bekleniyor yoksa cimerden şikayet mi edeyim ?lan olm sana 150 demiştim ilk başka önceden sen yarısını atayım method at test edeyim yarısı demiştin hatırlamıyormusun kıvırma
e bulamıyorsan boş yapmayacaksın kanıt ile gelyaw birisi paylaşmıştı bunun çok benzerini nereden bulucam onu şimdi
mal misin neden 17k verdin methoda aq yakinda banlanirsa o zaman sana method falan vermez kendi de söyledi.Banlanirsa vermeyeçekmis method falan17K verdim sana bana vericenmi yeni method
ben sana 50tl alırken new method vereceğim dedimmi ? 150tl alan herkese dedim yenisini bulunca salcam diyeAlmadım işim vardı 50 ye düşünce aldım beni ilgilendirmiyor satın alan herkesin iadesi bekleniyor yoksa cimerden şikayet mi edeyim ?
17k kapandı ztn mk bottu hesapmal misin neden 17k verdin methoda aq yakinda banlanirsa o zaman sana method falan vermez kendi de söyledi.Banlanirsa vermeyeçekmis method falan
evet yenisini bulunca salcam dedimya sana ?17K verdim sana bana vericenmi yeni method
ben paylaştım aynısı benzeri değilyaw birisi paylaşmıştı bunun çok benzerini nereden bulucam onu şimdi
önceden diyor arkadaş sen lafa atlama biben paylaştım aynısı benzeri değil
Sen bana fixledigini söyledin mi ?ben sana 50tl alırken new method vereceğim dedimmi ? 150tl alan herkese dedim yenisini bulunca salcam diye
ben sana satarken fix degildi mehmet emir bedava vereceğim dediği zaman zaten fixlenecekti bende kendim fixlettim olay buSen bana fixledigini söyledin mi ?![]()
bu arada method fix yediyse sebebi sensin 2de bir bana çevirme mevzuyu ben seni efendi gibi uyardımönceden diyor arkadaş sen lafa atlama bi
levin taklit methodunumu diyon aceba sen o da buna benziyor çünküyaw birisi paylaşmıştı bunun çok benzerini nereden bulucam onu şimdi
olm malmısın method fix yediyse sebebi nasıl benim eşşek gibi bedava paylaşan sensin lanbu arada method fix yediyse sebebi sensin 2de bir bana çevirme mevzuyu ben seni efendi gibi uyardım
ben paramı verip aldıysam ister götüme sokarım ister satarım sanane = ?
Paramız neredeee ??? Benim ve diğer arkadaşlarımın ben erayin 90 tl parasını pharabenin dünya parasını leviosanin parasını kim odicekkk ?? Lütfen ya yeni bul yada iade et cimere şikayet edicemben sana satarken fix degildi mehmet emir bedava vereceğim dediği zaman zaten fixlenecekti bende kendim fixlettim olay bu
tıpa tıp aynısı paylaşıldıysa konu linki atın diyorum ?levin taklit methodunumu diyon aceba sen o da buna benziyor çünkü
senin yüzünden oldu bu arada...olm malmısın method fix yediyse sebebi nasıl benim eşşek gibi bedava paylaşan sensin lan
leviosa ben satmadım pharaben ben satmadım eraya ben satmadım !Paramız neredeee ??? Benim ve diğer arkadaşlarımın ben erayin 90 tl parasını pharabenin dünya parasını leviosanin parasını kim odicekkk ?? Lütfen ya yeni bul yada iade et cimere şikayet edicem
olm beni tehdit edip bedava paylaşan sensin fix yerse benim sorumluluğum degil ztn fix yiycekti kavga ettigimiz için fixlettim adam gibi dursanız new method bulur verirdim sizleresenin yüzünden oldu bu arada...
tehdit etmedim küfür etmeye devam edersen beleş veririm umrumda bile olmaz dedim naptın sen devam ettim zaten bendeolm beni tehdit edip bedava paylaşan sensin fix yerse benim sorumluluğum degil ztn fix yiycekti kavga ettigimiz için fixlettim adam gibi dursanız new method bulur verirdim sizlere