u

Rating - 0%
Gezgin rütbesindeki üyelere uyguladığımız ticaret yasağı iptal edilmiştir, ancak escrow hizmeti kullanmaları "zorunludur" , bu sayede sıfır risk ile hem Gezginler hemde güvenilir üyeleri güven altına aldık.
Gezginin sattığı herhangi birşeyi alırken-satarken Escrow kullanmak zorunludur.

Aşağıdaki konuyu inceleyin: https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandırılmaya-son.83716/
100 TL aşağı olaylar 🤔

Rating - 0%
Gezgin rütbesindeki üyelere uyguladığımız ticaret yasağı iptal edilmiştir, ancak escrow hizmeti kullanmaları "zorunludur" , bu sayede sıfır risk ile hem Gezginler hemde güvenilir üyeleri güven altına aldık.
Gezginin sattığı herhangi birşeyi alırken-satarken Escrow kullanmak zorunludur.

Aşağıdaki konuyu inceleyin: https://spyhackerz.org/forum/threads/escrow-hizmeti-dolandırılmaya-son.83716/
@Mectruy Aga Özelden Mesaj Atılmıyor Burdan Yazayım Dedim Bi Bakarmısın

Aga Millet Başkalarının Beleş Paylaştığı Eski Konuları Çalıp Coinli Olarak Önümüze Veriyor. Önceden Açılan Konuları Tekrar Açarak Rütbe Kasıyolar Ne iş

Moderatörlerin Bu Konuları Bulup Çöpe Taşıması Gerekirken Biz Bulup haber Veriyoruz

eski moderatör @Zehir bana demişti Önceden açılan Konuları Çalıp Rütbe Kasanları Moderatörlere Bildirin Diyodu

Moderatörlerin Görevi Nedir ?

Zehir

Sonunu düşünen kahraman olamaz
Rating - 0%

Aga Millet Başkalarının Beleş Paylaştığı Eski Konuları Çalıp Coinli Olarak Önümüze Veriyor. Önceden Açılan Konuları Tekrar Açarak Rütbe Kasıyolar Ne iş

Moderatörlerin Bu Konuları Bulup Çöpe Taşıması Gerekirken Biz Bulup haber Veriyoruz

eski moderatör @Zehir bana demişti Önceden açılan Konuları Çalıp Rütbe Kasanları Moderatörlere Bildirin Diyodu

Forumda sayısız konu var ve moderatörler buna yetişemez biraz yardımcı olup önceden açılan konuyu moderatöre iletmek zor değil ayrıca moderatörler gördüğü hatalı/daha önceden açılan konularla ilgileniyor

Rating - 0%
Forumda sayısız konu var ve moderatörler buna yetişemez biraz yardımcı olup önceden açılan konuyu moderatöre iletmek zor değil ayrıca moderatörler gördüğü hatalı/daha önceden açılan konularla ilgileniyor
Aga O kadar Büyük Bir Rütbeyi Alıyorlarsa Yapacaklar Bizde Yardımcı Oluyoruz Fakat Sıkıldık Artık

Ya Da Böyle Konu Çalan İnsanlara Bi Yasak Felan Getirilmeli Bişi Yapılmalı Konu Açması Engellenmeli

Böylece Moderatörler Daha Hızlı Yetişebilir Konulara

Killer

SOYTARI
Rating - 0%

Merhaba @babydown, Moderatör'ün görevi forumu düzenlemektir. Yetkililer elinden geldiğince forumu düzenlemekte, hepsine @Mectruy'unda dediği gibi yetkililerin yetişmesi imkansız, çoğunu tespit edip çöp tenekesine taşıyoruz. Güncel Moderatör olarak ben varım, daha önceden açılmış olan konuları bana iletir isen daha detaylı yardımcı olabilirim.

131,605Konular
3,269,635Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt