yo ben 2020den burdayım aptal herifYa orospu **Küfürbaz** adamın profilinde götünü yalıyorsun sonra diyorsun ağlayak mı almışım LŞDKQLŞEKQWEOPIQWOPEIQWOPEIQWOP
olur ağzına sokarsınBenim o mor renkimi senin gotune soksunlar ikisi ayni renk guzel yakisirlar
bende 2019'dan beri burdayım yarramın kafasıyo ben 2020den burdayım aptal herif
gram sikimde değilbende 2019'dan beri burdayım yarramın kafası
aptal orospu evladı yarramı yalamaya devam et amına kodumun topu 1 kurus versem tum mıllete gotuu sıktırtırsınYa siktir git amına kodugum piçi kır yılda bir foruma giriyor orda da pezevenklik yapıyor aminakodugum senden bu hayata bi S1K olmaz siktir git travesti ol bari kazanç sağla
APTAL OROSPU EVLADI BU HAYATTA BİR SİKİMİ BASARAMICAKSIN O YUZDEN YARRAMI YALAMAYA DEVAM ETHALA **Küfürbaz** DİYOR AMINA KOYDUMUN SALAKLARI AJSDHASDHASHDASDHASD AMINA KODUMUN SOKAK KÖPEĞİ SENİ HAVLA ULAN HAVLA OROSPU EVLADI SENİ ANANI ŞAHA KALDIRIR DIGIDIK DIGIDIK YAPTIRIR KELLESİNİ ALIR GÖZYAŞLARINA BOŞALIRIM
Siktir la 1 coin versem nude attarsın amkaptal orospu evladı yarramı yalamaya devam et amına kodumun topu 1 kurus versem tum mıllete gotuu sıktırtırsın
YAA BİR İNSANI YAŞINA GÖRE YARGILAMAK NE KADAR APTALCA BİR ŞEY KIZ EN AZINDAN REALINİ SAKLAMIYOR AMINA KODUMUN OĞULU YETER NE STELLAYMIŞ SİKERİM GÖZ BEBEKLERİNİ DELERİM SENİNbu da 2 de bir savunduğunuz kız max 14 yaşında bu aq
Ekli dosyayı görüntüle 22520
Katılım Pazar - 10:00 PM@MrSynox gel buraya amk lameri zaten yetkin var diye seni sevmiodum öyle chatte artistçe fln konuşuyosun

abi arkadaş diyo ki götünü yalıyomuşum ondan mavi tik vermişsin öyle diyoO konuyu dün izah ettim ama ayrıyeten ilgileneceğim.
HASDUYHASDUHASDUHASD SİZ FORUM AÇIN BİZ GELİP BASALIM AMINA KODUMUN SALAKLARI HACK SİTENİZ HACKLENİYOR HALA NE DİYORSUN ÜLKEYE ŞERİAT GETİRİP HEPSİNE BACINI SİKTİREYİM SENİN AĞLA OROSPU EVLADIAPTAL OROSPU EVLADI BU HAYATTA BİR SİKİMİ BASARAMICAKSIN O YUZDEN YARRAMI YALAMAYA DEVAM ET
Tüh aga Bee döalöflsjfkskfkskfdKatılım Pazar - 10:00 PM
Ben senin kayıt oldugun tarihden beri chate neredeyse girmiyorum bile
Boşa sövmeye yer aramabe kardeş
kazandıgın coin kadar ben dagıttım zaten aptal orospu evladıSiktir la 1 coin versem nude attarsın amk
koyun sikiş kasap para derdinde.40K instagram hesabı 150TL takas var
ANNASINI SIKTIMIN SALAGI DAHA KOD YAZMAYI BILMIYON APTAL OROSPU EVLADI ADUGAWGUDAWUDUAWDGUAWDGAWGUDHASDUYHASDUHASDUHASD SİZ FORUM AÇIN BİZ GELİP BASALIM AMINA KODUMUN SALAKLARI HACK SİTENİZ HACKLENİYOR HALA NE DİYORSUN ÜLKEYE ŞERİAT GETİRİP HEPSİNE BACINI SİKTİREYİM SENİN AĞLA OROSPU EVLADI
Ya siktir gitkazandıgın coin kadar ben dagıttım zaten aptal orospu evladı
KOD YAZMAYI BİLMİUYON MU CSS KODLARINI SOR BANA APTAL OROSPU ÇOCUĞU AHSHASHASHANNASINI SIKTIMIN SALAGI DAHA KOD YAZMAYI BILMIYON APTAL OROSPU EVLADI ADUGAWGUDAWUDUAWDGUAWDGAWGUD