Ruhunu siktiğimin kaşarı, ne işin var hala burada?Takıl kafana göre
Ruhunu siktiğimin kaşarı, ne işin var hala burada?Takıl kafana göre
Efsane amk ağzına sikine sağlıkYAWWWWW HAYALİNİ KURDUĞUN KİLOTLU ÇORABI ALIP GÖZLERİNİN ÖNÜNDE YIRTAYIM AMINA KOYDUĞUM SENİ, GECE ANSIZIN GELİP KAFANI DUVARA SÜRTÜP ÇIKAN KIVILCIMDA SİGARAMI YAKAYIM SES VER
lan elingkilksdlkbgndflkniaiskyemezsin söv amına koyayım senin de
sus ulan seninde amina koyarim valla adminler disinda hepinizin amina koyarim SES VERİN YİLLARDİR BU ANİ BEKLİYORUM GELİN LAN BURAYAEfsane amk ağzına sikine sağlık
SENİ KAYNAR SUDA HAŞLAYIP KAFANA BALYOZLA VURAYIM EBENİN KAFASINI TRAŞ EDEYİM SANA OKSİJEN VEREN AĞACI SİKEYİM SOKAYIM AĞZINA GÖTÜNDEN ÇIKARAYIM FİTİL YAPARSIN AMINI SIKTİĞİM KALDIRIP YERE ATIP USTUNDEN BULDOZERLER GEÇEYİM SENİNYAWWWWW HAYALİNİ KURDUĞUN KİLOTLU ÇORABI ALIP GÖZLERİNİN ÖNÜNDE YIRTAYIM AMINA KOYDUĞUM SENİ, GECE ANSIZIN GELİP KAFANI DUVARA SÜRTÜP ÇIKAN KIVILCIMDA SİGARAMI YAKAYIM SES VER
anaya sövmeyin la@Mehmet Emir Orospunun **Küfürbaz** tik için dilenip milletin tiklerini sildirip kendisine aldıran **Küfürbaz** oğlu
lan karısını siktiğim @Al Simmons abim profilimi inceledi uygun gördü emeğimle aldım stella 'dan gidince götüne mi battı ?@Mehmet Emir Orospunun **Küfürbaz** tik için dilenip milletin tiklerini sildirip kendisine aldıran **Küfürbaz** oğlu
YAA İSTİKLAL MARŞINDA DİK DURAN YAVRUNA TOKADI VURUR YERE SERER ÜSTÜNDE TEPİNİRİM SUSMA GEL BURAYA GFEL 40 YİLLİK 44 NUMARA AYAKLARİMA 2 AYLIK CORAPLARIMI ÇEKİP BURNUNA SOKUCAMSENİ KAYNAR SUDA HAŞLAYIP KAFANA BALYOZLA VURAYIM EBENİN KAFASINI TRAŞ EDEYİM SANA OKSİJEN VEREN AĞACI SİKEYİM SOKAYIM AĞZINA GÖTÜNDEN ÇIKARAYIM FİTİL YAPARSIN AMINI SIKTİĞİM KALDIRIP YERE ATIP USTUNDEN BULDOZERLER GEÇEYİM SENİN
Koyacağın pp yi a4 kağıdına bastırıp insanlara göstereyim ''Allah'a söverseniz böyle çarpılırsınız'' diye. Sıfatını şeklini şemalini silkiyimTakıl kafana göre
yedim@Stella Senin tike noldu la
senin ölünü sikeyim ulan amına koyduğumun türemesi ses ver gel seninde amına koyucamlan karısını siktiğim @Al Simmons abim profilimi inceledi uygun gördü emeğimle aldım stella 'dan gidince götüne mi battı ?
Yok ananın amına battı orospunun çocuğu seni, milletin tiklerini sildirmek için götünü siktirdin chatte şimdi tiki aldın yine milletin götünü yalıyorsun. Bi yarramı yemediğin kaldı onuda annen senin yerine yapıyorlan karısını siktiğim @Al Simmons abim profilimi inceledi uygun gördü emeğimle aldım stella 'dan gidince götüne mi battı ?
2de bir amı var diye savunduğunuz kız sizden en az 4 yaş küçük amk salağı@Mehmet Emir Orospunun **Küfürbaz** tik için dilenip milletin tiklerini sildirip kendisine aldıran **Küfürbaz** oğlu
Seninki nerde o zaman amk
yawww onun ben de amına koyayımm ses verinnn@Blind Guardian ulan yıllardır sana sövmeyi bekliyorum amına kodugum piçi foruma ilk geldiğimden beri laf artıyorsun bana saliyorsun seni bı sikerim kiliseye gidip Allah'ın selamını verirsin amına balyoz atıp yararım amk kahpe piçi
Yav onun anasını sikim benanaya sövmeyin la
onu da ben yedimSeninki nerde o zaman amk
tabiki aldırıcam 1 konusu olmayan kişi tik almayacakYok **Küfürbaz** battı orospunun **Küfürbaz** seni, milletin tiklerini sildirmek için götünü siktirdin chatte şimdi tiki aldın yine milletin götünü yalıyorsun. Bi yarramı yemediğin kaldı onuda annen senin yerine yapıyor
ULAN AMINAKOYIDMUN KAHBESŞ GEL WS LEN KAYBEDEN SANALI BBIRAKIR OLUM YERŞŞM LAN SERNİ ALAGAVAT ELİMA YAYAGIM TİTRİYO SİKCEM O GOTU GEL LAN BURA PEZEEVEKsenin ölünü **Küfürbaz** ulan amına koyduğumun türemesi ses ver gel seninde amına koyucam
@Mehmet Emir Orospunun **Küfürbaz** tik için dilenip milletin tiklerini sildirip kendisine aldıran **Küfürbaz** oğlu
Seninki duruyor Allahtan aqonu da ben yedim
LALSÇDŞSŞFŞWŞFŞWŞGsus ulan seninde amina koyarim valla adminler disinda hepinizin amina koyarim SES VERİN YİLLARDİR BU ANİ BEKLİYORUM GELİN LAN BURAYA
Ee hani arınma gecesiydiEmin misin?
EBENİN daminda hafriyat calismasi yapayim bir tas has göthoşafı senin aldığın nefesi sikeyim burun deliklerine sokar gözünden çıkarırım amcıkYAA İSTİKLAL MARŞINDA DİK DURAN YAVRUNA TOKADI VURUR YERE SERER ÜSTÜNDE TEPİNİRİM SUSMA GEL BURAYA GFEL 40 YİLLİK 44 NUMARA AYAKLARİMA 2 AYLIK CORAPLARIMI ÇEKİP BURNUNA SOKUCAM
abi arkadaş anama sövdü gereğinin yapılmasını talep ediyorumEmin misin?