Bütün üyelerin amına koyiyim ya (adminler hariç knk) // Eray B

kawga kategoirisi açmışlar bende kawga etmem lazım çünkü son günlerde aşşırı depresifim ve birisini dövmek istiyorum ilk önce @Cihan isimli tokatçı arkadaşımızla başlıycam...

kawga kategoirisi açmışlar bende kawga etmem lazım çünkü son günlerde aşşırı depresifim ve birisini dövmek istiyorum

ilk önce @Cihan isimli tokatçı arkadaşımızla başlıycam ulan senin ben allanı babanı gülistanı böliyim fare ibne (düğüne hazirim) paralarimi geri gönder knk

1628187652233.png

SİKİM DOWÜJ KAWGA GUNU BUGN KONUMU KALDİRAN ADMİNİDE GECE 2 DE BİÇAWKLİCAM

1628187863585.png

SİMDİ @BoranJobs İLE KAWGA ETCEZ YAW ORSCPUCIU NE ZAMAN BENDEN PARA İSTESEN ATİYORUM YETER ORSPVCOCU PARAM KALMADİ AAAAAAAAAAAAAAAA DOVCEM SENİ İNSAN Bİ GONDERDİGİMİZ PARALARİ FİLAN GERİ YOLLAR BU ORSOPCUDA UTANMA YOKYA NASİ BİSEYDİR

1628188252032.png
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ÇOK SİNİRLWENDİM BİRAZ ELİFLE KAVGA EDİYİM

1628188462085.png

YA NE DİYON KIZIM Bİ SUS YA ELİFE KARSİ KOYAMADİN EN İYİSİ @Dersim İN AMINA KOYİYİM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1628188843460.png

YAW DOSTUM SADECE KAWGA ETMEK İCİN DİYORUM SANA Bİ TOKATİ KOYARİM İZMİRDE ORSBULAR EVLERİNE PORTRE OLARAK SENİ ASARLAR

ŞİMDİ SIRA GELDİ @l33t KARESİNE CAKAMA

1628189598185.png
ULAN WİN DEF KAPAT KARDEŞİM O RATINI YEMEYE GELİYORUM MESAJLARIMA 1 HAFTA SONRA CEVAP VERİYON HİÇ YAZMA DAHA İYİ AAAA GEL KARAVANA BİNEK

ŞİMDİ SAYGI DEĞER @Mectruy İLE SAKİNCE KONUSACAGİM

1628189823782.png

YAW ABI BENİM ŞU SUPREME RANKIMI DÜZENLEYİN YA DA 40K REACTA ULASTIM YENİ RANK GETİRİN YOKSA KAWGA OLUR BİLWSİN.

SENI SEWDIGM ICIN SANA BU CİCEGEİ VERMEK İSTİYOM

1628189972075.png

tamamen ironi amaçlı yapılmıştır.

Adminler siteye üye değil mi lan amcık neyse ben süremi doldurdum 1 sene sonra tekrardan görüşürüz. Gitmeden @Eray B tekrardan amk asdasdasd :D

kawga kategoirisi açmışlar bende kawga etmem lazım çünkü son günlerde aşşırı depresifim ve birisini dövmek istiyorum

ilk önce @Cihan isimli tokatçı arkadaşımızla başlıycam ulan senin ben allanı babanı gülistanı böliyim fare ibne (düğüne hazirim) paralarimi geri gönder knk

Ekli dosyayı görüntüle 22497

Ekli dosyayı görüntüle 22498

SİMDİ @BoranJobs İLE KAWGA ETCEZ YAW ORSCPUCIU NE ZAMAN BENDEN PARA İSTESEN ATİYORUM YETER ORSPVCOCU PARAM KALMADİ AAAAAAAAAAAAAAAA DOVCEM SENİ İNSAN Bİ GONDERDİGİMİZ PARALARİ FİLAN GERİ YOLLAR BU ORSOPCUDA UTANMA YOKYA NASİ BİSEYDİR

Ekli dosyayı görüntüle 22499

Ekli dosyayı görüntüle 22501

YA NE DİYON KIZIM Bİ SUS YA ELİFE KARSİ KOYAMADİN EN İYİSİ @Dersim İN AMINA KOYİYİM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ekli dosyayı görüntüle 22504

YAW DOSTUM SADECE KAWGA ETMEK İCİN DİYORUM SANA Bİ TOKATİ KOYARİM İZMİRDE ORSBULAR EVLERİNE PORTRE OLARAK SENİ ASARLAR

Ekli dosyayı görüntüle 22505
ULAN WİN DEF KAPAT KARDEŞİM O RATINI YEMEYE GELİYORUM MESAJLARIMA 1 HAFTA SONRA CEVAP VERİYON HİÇ YAZMA DAHA İYİ AAAA GEL KARAVANA BİNEK

Ekli dosyayı görüntüle 22508

YAW ABI BENİM ŞU SUPREME RANKIMI DÜZENLEYİN YA DA 40K REACTA ULASTIM YENİ RANK GETİRİN YOKSA KAWGA OLUR BİLWSİN.

Ekli dosyayı görüntüle 22509

ğ

Ekli dosyayı görüntüle 22497

Ekli dosyayı görüntüle 22498

Ekli dosyayı görüntüle 22499

Ekli dosyayı görüntüle 22501

Ekli dosyayı görüntüle 22504

Ekli dosyayı görüntüle 22505

Ekli dosyayı görüntüle 22508

Ekli dosyayı görüntüle 22509

@Eray B knk r10 davetiyesi alıcam bi iletişim bırakır mısın

131,673Konular
3,270,248Mesajlar
315,731Kullanıcılar
Roser4243Son Üye
Üst Alt