BAKABİLİRSİNİZ İZLENME GÖNDERİLMEYE DEVAM EDİYOR 1 SAAT SONRA TEKRAR BAKIN SAYININ NASIL ARTIGINI GÖRECEKSİNİZ %100 GERÇEK VE ORJİNAL
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
alakası yok mod bey izlenme programı satıyorum veya kanala ücretli izlenme atıyorum bu video linkide kanıt olarak attım bakabilirsiniz şuanda 72 izlenme var 1 saat sonra tekrar kontrol edebilirsiniz nasıl yükseldigini göreceksiniz şuanda 400 tane gönderildi gönderilmeyede devam ediyor bu video yanlızca kanıt amaçlı atılmıştır 100k ya kadar izlenme gönderim hizmeti saglıyoruzBu ne şimdi? Reklam mı?
yaptıgım yanlışmı anlamadım forum hakkında kuralları bilmiyorum bir çogu kişi satış yapıyor bende ondan dolayı açtım konuyuBu ne şimdi? Reklam mı?
ne gibi detaylar hocam biraz bilgi verebilirseniz sevinirim katagori olarak youtube yerini bulamadımda ondan buraya açtımSatış kategorisine daha detaylı konu açmalısınız veya bana PM den detayları ilet konuya ekleyim bu şekilde konu açamazsın
Mesela 100K izlenme 200₺ tarzında Detaylar, bu şekilde sadece video ile birşey anlaşılmıyorne gibi detaylar hocam biraz bilgi verebilirseniz sevinirim katagori olarak youtube yerini bulamadımda ondan buraya açtım
Eyw
BAKABİLİRSİNİZ İZLENME GÖNDERİLMEYE DEVAM EDİYOR 1 SAAT SONRA TEKRAR BAKIN SAYININ NASIL ARTIGINI GÖRECEKSİNİZ %100 GERÇEK VE ORJİNAL
eyw
satış kategorisini gezginlerin kullanması yasak diye biliyorum değişti mi yoksa?Mesela 100K izlenme 200₺ tarzında Detaylar, bu şekilde sadece video ile birşey anlaşılmıyor