87 Kilo Obezmi oluyor amk neyse reelde beni dövmek isteyen varsa Antalya'ya gelip konum atsın ama hastane masraflarınızı karsılamam bastan söylim ona göre gelin.
oğlum 1 günde 1 kilo veriyorum terlemekten ne anlatıyonKnk ne konuşuyona harbi 10 kilo alsan TLC Ağır Yaşamlar amına
suan 85.2 kiloyumKnk ne konuşuyona harbi 10 kilo alsan TLC Ağır Yaşamlar amına
bana obez diyenlerinde kolumdan ince bacakları var aqKnk ne konuşuyona harbi 10 kilo alsan TLC Ağır Yaşamlar amına
benim 60 kilo sadece tassak geliyorspor olum tartıyı değil göbeği göstereceksin 90 kilo olup kas yığını olan da var.
Ben Spor Yapıyorum Vicudum Gayet iyiönemli olan ağırlık değil yağ oranı
Şaka yaptım labana obez diyenlerinde kolumdan ince bacakları var aq
60 kilo tassak 20 kiloda kafası geliyor abi...Obez sayılmazsın ama sınıra gelmişsin tepetaklak gidersin ekmek yemeyi bırak bence
![]()
motivasyonObez sayılmazsın ama sınıra gelmişsin tepetaklak gidersin ekmek yemeyi bırak bence
![]()

kral mqBaba kim ne derse desin siktir et senin taşşağını yerim
7 kiloda beyin geliyor herhalde 😮60 kilo tassak 20 kiloda kafası geliyor abi...
BEkli dosyayı görüntüle 22612
87 Kilo Obezmi oluyor amk neyse reelde beni dövmek isteyen varsa Antalya'ya gelip konum atsın
ama hastane masraflarınızı karsılamam bastan söylim ona göre gelin.
İnsan beyni ortalama 1,5 kg ağırlığındadır. Kişiden kişiye, 1130 ile 1260 cm3 olarak değişen hacme sahiptir. İnsan beyninde yaklaşık 86 milyar nöron vardır. Beyin canlı iken yani kan dolaşımına sahipken oldukça yumuşak bir yapıdadır.7 kiloda beyin geliyor herhalde 😮
kilonu napalım boyun 1.60 felandır yine obezsin ahahahhaEkli dosyayı görüntüle 22612
87 Kilo Obezmi oluyor amk neyse reelde beni dövmek isteyen varsa Antalya'ya gelip konum atsın
ama hastane masraflarınızı karsılamam bastan söylim ona göre gelin.
1.80 im ağlakilonu napalım boyun 1.60 felandır yine obezsin ahahahha
Newler Bilmez Sadece Örnek alabilir.bu malın oglu kim aq