Victory hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
Selam forumda dün wictory chat te legend le falan tartıştı çocuk instagram dan konuştu sorunu kalmadı legend le özür de diledi sabah konu açtı başka hesaptan ama o yan hesabı da ban yedi moderatör boş yere ban attı diyor banını kaldırın konu açsın özür dilesin çocuk forumda aktif okadar iyi günler.

çocukla yakınlığım var. konuyu kapatmak için bu konuyu açtım.
@Mectruy @l33t

Rating - 100%
açılsa sonra tekrar yapacak döngü olarak bunu yapıyor ben çoğu kişiyi kontrol ediyorum. yine de son söz @Mectruy abinin

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
arkadaşlar burda kim haklı kim haksız muhabbeti yapmayın. ben sadece banının açılmasını düşünüyorum ve sorunun hallolduğunu.

Rating - 0%
Selam forumda dün wictory chat te legend le falan tartıştı çocuk instagram dan konuştu sorunu kalmadı legend le özür de diledi sabah konu açtı başka hesaptan ama o yan hesabı da ban yedi moderatör boş yere ban attı diyor banını kaldırın konu açsın özür dilesin çocuk forumda aktif okadar iyi günler.

çocukla yakınlığım var. konuyu kapatmak için bu konuyu açtım.
@Mectruy @l33t
Gitsin dmsindeki kızlara ne yapacak burayı eğnfğemsğwd

Rating - 100%
kardeşim ben haklıysam kimseden özür dilemem ki dilemedimde kendisi benden ozur diledi onu simons yada I33t abi banladı o IMCH nin aspecte sunu banla demesi aklini karistirdi ve amcı dedi aspecte ban sebebi bu

Rating - 100%
arkadaşlar burda kim haklı kim haksız muhabbeti yapmayın. ben sadece banının açılmasını düşünüyorum ve sorunun hallolduğunu.
açılsa da açılmasa da değişen bir şey olmayacak farklı şikayetle tekrar banlanacak bu arkadaş için sorun hiç hallolmaz. 10 elmanın içinden 1 tane çıkan çürük elma misali.

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
açılsa da açılmasa da değişen bir şey olmayacak farklı şikayetle tekrar banlanacak bu arkadaş için sorun hiç hallolmaz. 10 elmanın içinden 1 tane çıkan çürük elma misali.
Hocam sizinde kendinizce sebepleriniz var fakat ben bir daha yapmayacağını düşünüyorum. teşekkürler

Rating - 100%
Imch aspecte wictory yi banla dedi ama onu admin banladı oda aspect banladi sandi amci dedi

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
kardeşim ben haklıysam kimseden özür dilemem ki dilemedimde kendisi benden ozur diledi onu simons yada I33t abi banladı o IMCH nin aspecte sunu banla demesi aklini karistirdi ve amcı dedi aspecte ban sebebi bu
Konu açsın anlaşın dedim dostum.
Haklısınız küfür etmiş fakat bir daha yapmayacağına eminim

Rating - 100%
@Zns burda kimsenin isine bende karismak istemiyorum her seyin bu adap ı bi usülü var, dedigin gibi son soz @Mectruy abide cocuk 3 4 gun maymun oldu cette rank atlamak için benim fikrimde 1 kere daha açılsın umarim tekrar ayni boku yemez

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
@Zns burda kimsenin isine bende karismak istemiyorum her seyin bu adap ı bi usülü var, dedigin gibi son soz @Mectruy abide cocuk 3 4 gun maymun oldu cette rank atlamak için benim fikrimde 1 kere daha açılsın umarim tekrar ayni boku yemez
umarım dostum. ben akıllandığını umuyorum. son söz cem abide

Rating - 100%
Ama son olarak bi lafim daha var 1 defada 2 bin defada sozde verse eminde olsan eminede olsan HUYLU HUYUNDAN vaz geçmezzzz!

МУККА 

Fransa Cezaevi
Rating - 100%
Rating - 100%
Victory'in yaptığı tabi ki de yanlış insanlara hakaret ve tehditler savuruyor bunun gerçek olmadığını tamamen troll amaçlı yazdığını düşünüyorum
ya scar sizde ne bileyim bir sıkıntı falan mı var? her gün ciddi kavga eden, tartışma eden, hatta durduk yere insanlara hakaret eden birinin (banımı açtırırım kafasıyla), yönetime amcı amguard 250gr tarzı kelimeler kullanan birinin nasıl troll konuştuğunu düşünüyorsunuz

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
ya scar sizde ne bileyim bir sıkıntı falan mı var? her gün ciddi kavga tartışma eden hatta durduk yere insanlara hakaret eden birinin, yönetime amcı amguard 250gr tarzı kelimeler kullanan birinin nasıl troll konuştuğunu düşünüyorsunuz
haklısın bişey diyemem dostum. ben kendisini uyardım zaten adminlere yanlış yapma Bi dahada kimseyle ana bacı yapma diye.

Rating - 100%
ya scar sizde ne bileyim bir sıkıntı falan mı var? her gün ciddi kavga eden, tartışma eden, hatta durduk yere insanlara hakaret eden birinin (banımı açtırırım kafasıyla), yönetime amcı amguard 250gr tarzı kelimeler kullanan birinin nasıl troll konuştuğunu düşünüyorsunuz
O dedigi laflar icin kurdugun cumlede katiliyorum haklisin knk cocuk yari troll uye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,536Konular
3,269,066Mesajlar
315,365Kullanıcılar
hack300330Son Üye
Üst Alt