@w4rexia 'dan şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
2 gün önce bubarladaştan Wp kapatma methodu aldım. Almadan önce de dedim ki "bu method sonunda benden fatura istemez değil mi" diye sordum. Yok kanka istemez dedi. Methodu denemeye gittim ve tabiki de method vurmadı. Başka cihazdan dene dedi denedim yine vurmadı. En son yazdım bir kere daha denerim vurmaz ise bi şekilde orta yolu buluruz diye ne geri döndü ne başka bişey ben verdiğim parayı geri iade istiyorum. Aşağıya bıraktım kanıtları...

Ekli dosyalar

• unknown~2.png
    unknown~2.png
    255.2 KB · Görüntüleme: 36
  • unknown-1~2.png
    unknown-1~2.png
    273 KB · Görüntüleme: 26
  • unknown-2~2.png
    unknown-2~2.png
    259.5 KB · Görüntüleme: 20
  • unknown-3~2.png
    unknown-3~2.png
    262.5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-08-12-21-40-27-84.jpg
    Screenshot_2021-08-12-21-40-27-84.jpg
    583.4 KB · Görüntüleme: 36
Rating - 0%
2 gün önce bubarladaştan Wp kapatma methodu aldım. Almadan önce de dedim ki "bu method sonunda benden fatura istemez değil mi" diye sordum. Yok kanka istemez dedi. Methodu denemeye gittim ve tabiki de method vurmadı. Başka cihazdan dene dedi denedim yine vurmadı. En son yazdım bir kere daha denerim vurmaz ise bi şekilde orta yolu buluruz diye ne geri döndü ne başka bişey ben verdiğim parayı geri iade istiyorum. Aşağıya bıraktım kanıtları...
free method ne kadar verdin ?

Rating - 0%
bende dün hesap kapattırmak istedim parayı gönderecektim konuşması güven vermediği için son anda kararımı değiştirdim geçmiş olsun.

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Denemeden almayın oglum methodu deneyin vurursa öyle alın ben fırında bile ilk ekmeği alıp sonra veriyom parasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,543Konular
3,269,096Mesajlar
315,372Kullanıcılar
glxy.jesterSon Üye
Üst Alt