Merhaba Arkadaşlar sizlere silinen fotoğraflarınızı programsız nasıl geri getirebileceğinizi göstericeğim. Cihazınızın dosya yöneticisi uygulamasını açın. Ayarlar kısmına...

SpyCoin istenen konu
Merhaba Arkadaşlar sizlere silinen fotoğraflarınızı programsız nasıl geri getirebileceğinizi göstericeğim. Cihazınızın dosya yöneticisi uygulamasını açın. Ayarlar kısmına gelin. Gizli dosyaları göster deyin. Sonra DCIM klasörüne gelin. DCIM klasörünü açın. thumbnails klasörüne tıklayın. Aaaa daha önce silmiş olduğunuz. Bir türlü geri getiremediğiniz. Resimlerinizin küçük boyutlu yedekleri duruyor. Bu resimleri işaretleyip. Cihazınızın herhangi bir dosya yerine taşıyın. Güle güle kullanın. Videolar için olmuyor. Fakat videoların bazı kare kare resimlerinide bulma şansınız var. Basit ama etkili bir sistem. Bilmedinmi çok zor be ya. Demi gardaş. Aşağıda resimlerlede tarif ettim sizlere kolaylık olsun diye. Hatta bu yöntemle para bile kazandığım oldu. Sizde kazanabilirsiniz. Nasılmı bir arkadaşınız dediki mesala. Cihazımdaki bir fotoyu resmi sildim. Hiç bir şekilde geri getiremedim. Hah tamam. Benim işim deyip. Ben geri getiririm ama şu kadar para isterim deyin. Eğer çok önemli bir fotoysa sizle makul bir ücrete mutlaka anlaşacaktır. Eli mecbur. Nasiii? İyi fikir demiii. Sağlıkla kalın. Kimseyede öğretmeyin. Nasıl buldun abi derlersede. Meslek sırrı deyin emiii... Screenshot_2021-08-17-04-26-00-144_com.mi.android.globalFileexplorer.jpgScreenshot_2021-08-17-04-26-08-413_com.mi.android.globalFileexplorer.jpgScreenshot_2021-08-17-04-26-16-311_com.mi.android.globalFileexplorer.jpgScreenshot_2021-08-17-04-26-22-294_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg

Merhaba Arkadaşlar sizlere silinen fotoğraflarınızı programsız nasıl geri getirebileceğinizi göstericeğim. Cihazınızın dosya yöneticisi uygulamasını açın. Ayarlar kısmına gelin. Gizli dosyaları göster deyin. Sonra DCIM klasörüne gelin. DCIM klasörünü açın. thumbnails klasörüne tıklayın. Aaaa daha önce silmiş olduğunuz. Bir türlü geri getiremediğiniz. Resimlerinizin küçük boyutlu yedekleri duruyor. Bu resimleri işaretleyip. Cihazınızın herhangi bir dosya yerine taşıyın. Güle güle kullanın. Videolar için olmuyor. Fakat videoların bazı kare kare resimlerinide bulma şansınız var. Basit ama etkili bir sistem. Bilmedinmi çok zor be ya. Demi gardaş. Aşağıda resimlerlede tarif ettim sizlere kolaylık olsun diye. Hatta bu yöntemle para bile kazandığım oldu. Sizde kazanabilirsiniz. Nasılmı bir arkadaşınız dediki mesala. Cihazımdaki bir fotoyu resmi sildim. Hiç bir şekilde geri getiremedim. Hah tamam. Benim işim deyip. Ben geri getiririm ama şu kadar para isterim deyin. Eğer çok önemli bir fotoysa sizle makul bir ücrete mutlaka anlaşacaktır. Eli mecbur. Nasiii? İyi fikir demiii. Sağlıkla kalın. Kimseyede öğretmeyin. Nasıl buldun abi derlersede. Meslek sırrı deyin emiii... Ekli dosyayı görüntüle 23017Ekli dosyayı görüntüle 23018Ekli dosyayı görüntüle 23019Ekli dosyayı görüntüle 23020
Like Yorum ve Coinli yapamadım konuyu bilemedim. Konu hoşunuza gitdiyse Like Yorum ve hayrına 1 coin atın yeter isterseniz tabi. Hoşçakalın.

• Like
Tepkiler: SQN
131,652Konular
3,270,107Mesajlar
315,696Kullanıcılar
Enes 28 22Son Üye
Üst Alt