Arkadaşlar önce *benlik yapıp sonra yalvaran bir insan ağla len
Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Lan KASOĞDKASĞDKPSen ne tür bir orospu çocuğusun, yıl olmuş 2021. aynen amına koyduğumun oğlu, messide bana mesaj attı bak.
Bu tarz uygulamalarla, kendi aklınızla oynayın çocuklar.
Ekli dosyayı görüntüle 23050
Kardeş ama sorun şu ki fake mesajlaşma uygulamaları engellendi ekranını ve yukarda takip et butonunu koymazSen ne tür bir orospu çocuğusun, yıl olmuş 2021. aynen amına koyduğumun oğlu, messide bana mesaj attı bak.
Lan KASOĞDKASĞDKP
fake mesajlaşma uygulamasi mı iyice bak Bi kodumun salağa uza burdanSen ne tür bir orospu çocuğusun, yıl olmuş 2021. aynen amına koyduğumun oğlu, messide bana mesaj attı bak.
Fake hwsap acip logoyu ayni yapip mesajlaşsa picsarttan ust kimsa nick yazmak 20 saniyelik bişeyAdam ya profesyonel grafiker ve mesajlaşmayı editledi, ki bu kısa sürede imkansız. Sanırım suç sizde olabilir mi?
Bunu 5 dakikada mı yaptı acaba?Fake hwsap acip logoyu ayni yapip mesajlaşsa picsarttan ust kimsa nick yazmak 20 saniyelik bişey
Fake değil kardeşimFake hwsap acip logoyu ayni yapip mesajlaşsa picsarttan ust kimsa nick yazmak 20 saniyelik bişey
Abi ozele baksana biFake değil kardeşim
Başkasını kandırmaya çalış sen
Aynısını yapsana knkFake hwsap acip logoyu ayni yapip mesajlaşsa picsarttan ust kimsa nick yazmak 20 saniyelik bişey
ISTEYEN ISTEDIGINE INANSIN 11K LIK HESAP SATISI YAPTIM BUNDAN ONCE SIKINTIDA CIKMADI GEZGIN TUREMELERI SIKIMDE DEGILSINIZ AKLI SIRA BENI DOLANDIRICAKSINIZ SIKTIRIN GIDIN AVELLERArkadaşlar önce *benlik yapıp sonra yalvaran bir insan ağla len
Zehir senle aramız iyi değil, beni savunmamanı dürüstlük konusunda, eksik olmanıda, anlıyorum güzel dostum.Fake değil kardeşim
nice montaj xd naptın instagram hesabımı çalıp ss mi aldın owjxwpxjapxjwkx aptala bak
Koymazsa benim konuya bakKardeş ama sorun şu ki fake mesajlaşma uygulamaları engellendi ekranını ve yukarda takip et butonunu koymaz?
Montaj mı ne dönme bir orospu çocuğusunnice montaj xd naptın instagram hesabımı çalıp ss mi aldın owjxwpxjapxjwkx aptala bak

Benim bu orospu çocuğuyla ne işim olcakİkinizindemi Tokatçısınız amınakoyim