plesk sagladı sonra telafı yaptı onuda yanıltıcıya ayarladısenden de para mı aldı biz olsak perma yemiştik
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
plesk sagladı sonra telafı yaptı onuda yanıltıcıya ayarladısenden de para mı aldı biz olsak perma yemiştik
atıcam knk paranı şunun hesabını veriyimdeplesk sagladı sonra telafı yaptı onuda yanıltıcıya ayarladı
paramı hemen at.atıcam knk paranı şunun hesabını veriyimde
gönderdim.paramı hemen at.
ebenin a*ı 2k ne salak plesk 15 lira parasını attım zaten seninde hesabını vericem birde paramı istiyorsun?@Al Simmons @l33t @Mectruy @Zns adam tokat atıyor 3 4 kişiye toplam 2 k liralık sonra forumda dalga geçiyor bu ne ya
öyle bi dünya yokben oruspu olmuş hesabı istemiyorum fiyatını istiyorum 400 yada 500

hesabı çalmadan önce düşünücektinöyle bi dünya yok
admini beklicem.hesabı çalmadan önce düşünücektin
hesabı çalmadan önce düşünücektinöyle bi dünya yok
hesabın oruspu oldugu falan yok test hesabı deilmi ne olabilir aq salakmısın sen@Zns işini görüyor banı kalkınca oruspu olmuş hesabı iade edicem diyor
apisini sikmişsin iade ediyosun ben paramı istiyorum 500 tl yada buna ban atınhesabın oruspu oldugu falan yok test hesabı deilmi ne olabilir aq salakmısın sen
hesabamı girdin nerden biliyorsun? amacın beni koparma ya da zarar vermek, kolpasın.apisini sikmişsin iade ediyosun ben paramı istiyorum 500 tl yada buna ban atın
kolpa diyor amk türemesi ban atarmısınız şu kolpaya paramı veriyosa atmayınhesabamı girdin nerden biliyorsun? amacın beni koparma ya da zarar vermek, kolpasın.
lan paranımı aldım? test hesabını aldım salakmısın sen iade edilecek şey test hesabıkolpa diyor amk türemesi ban atarmısınız şu kolpaya paramı veriyosa atmayın
test hesabımın değeri 500 tl o oruspu olmuş hesabı istmeiyorum parasını istiyorumlan paranımı aldım? test hesabını aldım salakmısın sen iade edilecek şey test hesabı
öyle bişey yokki admini beklicem boş konuşmatest hesabımın değeri 500 tl o oruspu olmuş hesabı istmeiyorum parasını istiyorum
al sana çay 🫖Açıkçası forumdan pek ümitli değilim, belki de bu yazıyı yazdıktan sonra banlanacağım. Forum içerisinde para ile istediğiniz herşeyi elde edebilirsiniz, mavi tik, kullanıcı adı vs vs. Öncelikle yetkililerin şunu idrak etmeleri lazım, mavi tik satıyorsunuz forumda ama kişi 150 TL'ye tik alıp, 500 tl dolandırıp ortadan kaybolabilir? Admine söylüyorum, mavi tik olayı saçma diyorum diyor ki "eğer mavi tik alan birisi birisini dolandırıyorsa herşeyi göze almış demektir." Abicim, mavi tik 150 TL değil mi? Kişi mesela 500 TL dolandırdı birisini, yine kârlı olmuyor mu? Oluyor, eğer dava açmak istesek rahat 2000 TL'yi gözden çıkaracağız. Biz neden 500 TL için 2000 TL'yi gözden çıkaralım ki? Yetkililerin bunu düşünmesi gerekli.
çok seviyorum senial sana çay 🫖
kes sikerim belanı şimdi amq salagıya ne konuşuyosun sen amına koyduğumun salağı o çayı **Küfürbaz** saplarım senin
/ban@wictory Ya oruspu evladi senin banin alsinda kalkmama gerek **Küfürbaz** sen modlarin chattini bile yaydin
göt bokuna bak daha 3 ay foruma yeni üye olmuş beni banlataçak miş amk
@Al Simmons @l33t @Mectruy@wictory Ya oruspu evladi senin banin alsinda kalkmama gerek **Küfürbaz** sen modlarin chattini bile yaydin