💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arınma gecesı gel o zaman sövücem sana kardesımgöt bokuna bak daha 3 ay foruma yeni üye olmuş beni banlataçak miş amk
eyvallaharınma gecesı gel o zaman sövücem sana kardesım
onu sana demedim ki önüme oruspu karı gibi atlıyosun forumda yokken de arkamdan küfür etmiştin ss i geldi merak etme senin hakkında da konu açılıcak
bana dedinonu sana demedim ki önüme oruspu karı gibi atlıyosun forumda yokken de arkamdan küfür etmiştin ss i geldi merak etme senin hakkında da konu açılıcak![]()
500 liralık hesabımı çalmışsın küfür etmişim çok mubana dedin
ailevi? geri vericem diyorum???500 liralık hesabımı çalmışsın küfür etmişim çok mu![]()
ben parasını istiyorum oruspu olmuş apisini siktigin hesabı istemiyorumailevi? geri vericem diyorum???
2 gün kullandım ne alakaben parasını istiyorum oruspu olmuş apisini siktigin hesabı istemiyorum
bu forumu geldikçe ortalik karişiyor bende buna tabi söverim arkadasa söverse.Gerçekten bu daha akillanmazhesabımı ver ozaman amk evladı
ben gelmeden bana sövüştün hemen senin için konu açıyorum hiç ağlamabu forumu geldikçe ortalik karişiyor bende buna tabi söverim arkadasa söverse.Gerçekten bu daha akillanmaz
siktir git ya APĞWLEDLĞWAPDAWĞPDĞAWPDŞAWĞPDŞEAWĞPŞWASDĞPŞWĞAPDŞWADESWĞAPDŞAWĞPDŞEAWPDEĞŞAWSDĞPŞĞAPWDŞĞAWPŞĞAWDPAPĞWŞDEWĞPDEŞAWEĞPDŞAĞWPŞDAWEĞPDŞAEĞWPDŞAWĞPŞEDWEĞAPDAWPĞEDĞPŞEAWDPŞAWEĞDĞPŞEAWDSĞPŞAWEDĞAPŞWED@Mortal 🖤 bana 100k hesap ver test hesabımın değeri zaten 100k ediyor barışalım herkes yoluna baksın
LWLDKDDKDKWKWKWKWSKSKWWsiktir git ya APĞWLEDLĞWAPDAWĞPDĞAWPDŞAWĞPDŞEAWĞPŞWASDĞPŞWĞAPDŞWADESWĞAPDŞAWĞPDŞEAWPDEĞŞAWSDĞPŞĞAPWDŞĞAWPŞĞAWDPAPĞWŞDEWĞPDEŞAWEĞPDŞAĞWPŞDAWEĞPDŞAEĞWPDŞAWĞPŞEDWEĞAPDAWPĞEDĞPŞEAWDPŞAWEĞDĞPŞEAWDSĞPŞAWEDĞAPŞWED
ben kimseyi olaylara dahil etmiyorum adam beni tokatlıyor üstüne foruma sövdü ben ss attım size adam hala forumdawictory ban cezan yeni bitti ama aynı kafada devam ediyorsun sürekli memnuniyetsizlik sürekli problemli konu açmaca, kişisel husumetlerin sebebiyle olaya spy yönetiminide karıştırma çabaların devam ediyor, husumetin olan kişiyle tek başına savaş çeşitli argümanalr ile spy yönetimini olaylara dahil etme.
abi hesabını iade edeyim diyorum 500 lira birde 100k instagram istiyorwictory ban cezan yeni bitti ama aynı kafada devam ediyorsun sürekli memnuniyetsizlik sürekli problemli konu açmaca, kişisel husumetlerin sebebiyle olaya spy yönetiminide karıştırma çabaların devam ediyor, husumetin olan kişiyle tek başına savaş çeşitli argümanalr ile spy yönetimini olaylara dahil etme.
Ulan sen ilk annaya sövdün burda yalan atmaben kimseyi olaylara dahil etmiyorum adam beni tokatlıyor üstüne foruma sövdü ben ss attım size adam hala forumda
Utan sen Utan owneryi kandirmiya kalkiyorsun ilk sen "amk evladi"yazdin. @Mectruy Abim bakabilirsin ilk annaya söven Wictory di arkadasa küfür etti@Mectruy + olarak rochben 2 defa bana aileme küfür etti 1 ben forumda yokken 2. olarak ta az önce etti
diger kişinin iadesini yaptım fakat bu para istiyor anlamadım bendeabi hesabını iade edeyim diyorum 500 lira birde 100k instagram istiyor
kardeşim ben senden plesk karşılıgı test hesabı takasladım burda herhangi bi para söz konusu deilki ya plesk vericem ya da test hesabını 1 hafta ban yeme sebebim iade yapmak için iade yapmazsam perma yicem zaten iade yapim diyorum boş boş konuşuyorsun
Arkadasima küfür edemessin@Mectruy https://i.hizliresim.com/kp7upox.jpg
ben adamla tartışıyorum adı bile geçmedi bu arkadaşın @rochenbogen0 aileme küfür etti
tamam sal test hesabımı ozaman 2 gün önce sövüyodun vermem diyodun ?kardeşim ben senden plesk karşılıgı test hesabı takasladım burda herhangi bi para söz konusu deilki ya plesk vericem ya da test hesabını 1 hafta ban yeme sebebim iade yapmak için iade yapmazsam perma yicem zaten iade yapim diyorum boş boş konuşuyorsun
banım açıldı tekrar ban yemek istemiyorum olamazmı ?tamam sal test hesabımı ozaman 2 gün önce sövüyodun vermem diyodun ?
tokatçı deilim seni sevmedigim için tokat attım kardeşim iadeni yaptım hesap sapa saglam boş yapma@Mectruy hesabı geri aldım ama böyle tokatçıların forumda olması iyi değil bence milletten hesap para alıyor işini görünce banımı açın iade edicem diyor