Forumda dolandırıların banı kalkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mortal 🖤 bana 100k hesap ver test hesabımın değeri zaten 100k ediyor barışalım herkes yoluna baksın
siktir git ya APĞWLEDLĞWAPDAWĞPDĞAWPDŞAWĞPDŞEAWĞPŞWASDĞPŞWĞAPDŞWADESWĞAPDŞAWĞPDŞEAWPDEĞŞAWSDĞPŞĞAPWDŞĞAWPŞĞAWDPAPĞWŞDEWĞPDEŞAWEĞPDŞAĞWPŞDAWEĞPDŞAEĞWPDŞAWĞPŞEDWEĞAPDAWPĞEDĞPŞEAWDPŞAWEĞDĞPŞEAWDSĞPŞAWEDĞAPŞWED

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
wictory ban cezan yeni bitti ama aynı kafada devam ediyorsun sürekli memnuniyetsizlik sürekli problemli konu açmaca, kişisel husumetlerin sebebiyle olaya spy yönetiminide karıştırma çabaların devam ediyor, husumetin olan kişiyle tek başına savaş çeşitli argümanalr ile spy yönetimini olaylara dahil etme.

wictory ban cezan yeni bitti ama aynı kafada devam ediyorsun sürekli memnuniyetsizlik sürekli problemli konu açmaca, kişisel husumetlerin sebebiyle olaya spy yönetiminide karıştırma çabaların devam ediyor, husumetin olan kişiyle tek başına savaş çeşitli argümanalr ile spy yönetimini olaylara dahil etme.
ben kimseyi olaylara dahil etmiyorum adam beni tokatlıyor üstüne foruma sövdü ben ss attım size adam hala forumda

abi hesabını iade edeyim diyorum 500 lira birde 100k instagram istiyor

ben kimseyi olaylara dahil etmiyorum adam beni tokatlıyor üstüne foruma sövdü ben ss attım size adam hala forumda
Ulan sen ilk annaya sövdün burda yalan atma
@Mectruy + olarak rochben 2 defa bana aileme küfür etti 1 ben forumda yokken 2. olarak ta az önce etti
Utan sen Utan owneryi kandirmiya kalkiyorsun ilk sen "amk evladi"yazdin. @Mectruy Abim bakabilirsin ilk annaya söven Wictory di arkadasa küfür etti

@Mortal 🖤 forumda 3 4 kişiyi tokatladı bana kullanıp işini gördügünü hesabı geri iade etmek istiyor bende parasını istiyorum tokatçı adamların forumda yeri varsa ona göre davransın herkes @Mectruy
kardeşim ben senden plesk karşılıgı test hesabı takasladım burda herhangi bi para söz konusu deilki ya plesk vericem ya da test hesabını 1 hafta ban yeme sebebim iade yapmak için iade yapmazsam perma yicem zaten iade yapim diyorum boş boş konuşuyorsun

kardeşim ben senden plesk karşılıgı test hesabı takasladım burda herhangi bi para söz konusu deilki ya plesk vericem ya da test hesabını 1 hafta ban yeme sebebim iade yapmak için iade yapmazsam perma yicem zaten iade yapim diyorum boş boş konuşuyorsun
tamam sal test hesabımı ozaman 2 gün önce sövüyodun vermem diyodun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,936Konular
3,272,814Mesajlar
316,592Kullanıcılar
and3aSon Üye
Üst Alt