Beni azcık tanıyan herkesin düşüncesini belirtmesini istiyorum(olay bitene kadar beni banlamayın tekrar pls)

Arkadaşlar ben @ɛʍİʀ geçen @DoktorS ile aramızda her zamanki olay yaşandı kendisi yine gelip beni deli etti gerek instagramdan gerek spychatte ben bayağı sinirlendim ve anne...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben @ɛʍİʀ geçen @DoktorS ile aramızda her zamanki olay yaşandı kendisi yine gelip beni deli etti gerek instagramdan gerek spychatte ben bayağı sinirlendim ve anne kattım dayanamadım ertesi gün ise banlandığımı gördüm 1 gün ban yazıyordu bekle bekle bekle ban açılmıyor mecbur multi ile girip sorma gereği duydum @Al Simmons beni sevmediği için permalamış. Beni bilen bilir chatte kimse ile ciddi anlamda küfürleşmem kimse ile bir kavgam sıkıntım da yoktur anlam veremiyorum böyle bir olay olmasına. Hadi 1 en fazla 2 günlük banlasa yine okeyim de perma nedir?

@Al Simmons
@Mectruy
@Zns

Banımın açılması halinde stella 7 ceddime sülaleme sövse bile görmezden geleceğim.

Arkadaşlar ben @ɛʍİʀ geçen @DoktorS ile aramızda her zamanki olay yaşandı kendisi yine gelip beni deli etti gerek instagramdan gerek spychatte ben bayağı sinirlendim ve anne kattım dayanamadım ertesi gün ise banlandığımı gördüm 1 gün ban yazıyordu bekle bekle bekle ban açılmıyor mecbur multi ile girip sorma gereği duydum @Al Simmons beni sevmediği için permalamış. Beni bilen bilir chatte kimse ile ciddi anlamda küfürleşmem kimse ile bir kavgam sıkıntım da yoktur anlam veremiyorum böyle bir olay olmasına. Hadi 1 en fazla 2 günlük banlasa yine okeyim de perma nedir?

@Al Simmons
@Mectruy
@Zns

Banımın açılması halinde stella 7 ceddime sülaleme sövse bile görmezden geleceğim.
al simmons dayanamamış galiba. kanka siktir et ben kimseyle polemiğe girmiyorum laf sokuyorum küfür ediyorlar suçlu ben oluyorum. selam dahi vermemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,683Konular
3,270,332Mesajlar
315,754Kullanıcılar
jujuk123Son Üye
Üst Alt