ss nerde kanka? kanıtlarıyla at demiştim bende konu açıp stellayı banlatayım a.@Mila isimli kişi spyz den insanları çekip başka foruma çekmektedır daha önce kız diye tanıdığımız fakat erkek çıkan beloved'in forumuna çekiyor yani kısaca ajanlık yapıyor banlarsanız sevinirim
@Mectruy @Zns @Al Simmons
Forum basmak için gelmişsin bek
Ss'ler geliyor ..ss nerde kanka? kanıtlarıyla at demiştim bende konu açıp stellayı banlatayım a.
asktrrSenin yavsayarak aldığın 500 like var . O konu açarak 5k almış .d Neyse merak ettim ne olacak👀
obaaa kanıtlar gelcekmis onları bekliyoz bakalımkıza dedim pm'den insta grubu var gelcen mi gelicem dedi ajan oldum 👯♀️
Erkek miymiş kanıt var mı@Mila isimli kişi spyz den insanları çekip başka foruma çekmektedır daha önce kız diye tanıdığımız fakat erkek çıkan beloved'in forumuna çekiyor yani kısaca ajanlık yapıyor banlarsanız sevinirim
Başka foruma üye çektiğini iddia ediyorkıza dedim pm'den insta grubu var gelcen mi gelicem dedi ajan oldum 👯♀️
Konu çalıp paylaşmıyorum en azından .dSenin yavsayarak aldığın 500 like var . O konu açarak 5k almış .d Neyse merak ettim ne olacak👀
Her erkeğe yavsamiyor en azından .d(hiçbirine)Konu çalıp paylaşmıyorum en azından .d
Senin grup diye aldığın yer belovedin formuna gelmem için yalvardığınız yer .dkıza dedim pm'den insta grubu var gelcen mi gelicem dedi ajan oldum 👯♀️
Hahahaha 4mguard mi oldun sende neyseHer erkeğe yavsamiyor en azından .d
Günaydın .dErkek miymiş kanıt var mı?
ayn erkek olduğuna kanıt varmı amkErkek miymiş kanıt var mı?
Haberi gördüm belovedle sohbetimiz var ama erkek olduguna dair bir kanıt yok ?Günaydın .d
mareşal ile dc de sesli konuşuyorlardı ve sewler sunucuda kızdı neden erkek diyorsunkiGünaydın .d
@Mila isimli kişi spyz den insanları çekip başka foruma çekmektedır daha önce kız diye tanıdığımız fakat erkek çıkan beloved'in forumuna çekiyor yani kısaca ajanlık yapıyor banlarsanız sevinirim
Laf bulamayan ... Neyse kawga izlemeye geldim gidecem vaktimi çalmaHahahaha 4mguard mi oldun sende neyse
İsmet abinin banlanması hepimizi üzdü biliyorum .dmareşal ile dc de sesli konuşuyorlardı ve sewler sunucuda kızdı neden erkek diyorsunki