@DWD adlı üye hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Bundan 1 hafta önce bu kullanıcıya site kurdurdum bu kullanıcı bana sitesini çok övdü illegal izinli 1 ay garanti verdi ve biz bu arkadaşa site kurdurduk ve 1 gün geçmeden site yanıltıcı yedi bana paramı geri ver dedim geri de vermedi yeni site kur dedim yeni site de kurmadı bana paramı geri vermesini istiyorum aksi taktirde bu kullanıcıdan şikayetçiyim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210826_231055_com.aero.jpg
    Screenshot_20210826_231055_com.aero.jpg
    220.8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20210826_231208_com.aero.jpg
    Screenshot_20210826_231208_com.aero.jpg
    238.4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210826_231214_com.aero.jpg
    Screenshot_20210826_231214_com.aero.jpg
    287.9 KB · Görüntüleme: 49
Rating - 100%
bu duruma tarafsız olarak yorum yapıcam. Kurduğu site 1 ay garanti veriyor ancak 1 günde yanıltıcı yiyor. Şimdi gelelim domaini aldığı kişiye mix. Mix in legend le konusmalarını okudum. Konusmalarda domainlerin cogu kişide yanıltıcı attıgını söylüyor. Eğer böyle bir durum varsa satmamalıydı. Şimdi legende gelelim. 1 gun gecmıs daha ve cocuk normal olarak iade istiyor ve oda vermiyor. Kesinlikle iade yapması gerekir.

Rating - 100%
@DWD İle 1 saat önce telefonda konuştuk, Bazı özel sebepleri var o yüzden bugün konya cevap veremeye bilir kendisiyle büyük ticaretler yaptık ilk parayı attım her seferinde ve bir sıkıntı çıkmadı böyle samimi olduk kendisiyle. @DWD dolandırıcı değil tokat atan adam 500, 1000₺ yaptığımız ticarette atardı 40₺ için kimse Tokat atmaz kendisine ulaştığım zaman durumu izah ederim. @lefxt @Al Simmons
kardesım ben kendısıyle telegram uzerınden konustum kesinlikle asla iade yapmıcagını söylüyor

Rating - 100%
@DWD İle 1 saat önce telefonda konuştuk, Bazı özel sebepleri var o yüzden bugün konya cevap veremeye bilir kendisiyle büyük ticaretler yaptık ilk parayı attım her seferinde ve bir sıkıntı çıkmadı böyle samimi olduk kendisiyle. @DWD dolandırıcı değil tokat atan adam 500, 1000₺ yaptığımız ticarette atardı 40₺ için kimse Tokat atmaz kendisine ulaştığım zaman durumu izah ederim. @lefxt @Al Simmons
Benim birşey dediğim yok hakkımı savunuyorum

Rating - 100%
Peki bu tokat attığı anlamına mı geliyor? İşlem başarılı gerçekleşmiş alıcı ürünü almış satıcı da parasını almış, site patlayınca iade istiyorum demiş ve Tokatçı damgası vurulmuş.
Aga bana 1 ay garanti veriyor ilk gün uçuyor

Rating - 100%
Peki bu tokat attığı anlamına mı geliyor? İşlem başarılı gerçekleşmiş alıcı ürünü almış satıcı da parasını almış, site patlayınca iade istiyorum demiş ve Tokatçı damgası vurulmuş.
kardesım bu plesk farkındamısın ? Açtığı sitede 1 ay garanti veriyor 1 günde uçuyor.

Rating - 100%
Hakkını savunmana tabiki de birşey demiyorum bende olsam aynı şeyi yapardım ancak, Benim sana kesinlikle bir lafım yok ben diğer arkadaşla aramda konuşuyorum. 1 ay Garanti verdiği mesajı göremedim, ve dediğim gibi kendisiyle iletişime gectiğim an durumu düzeltmeye çalışırım telegramdan ulaş bana @katliamci
ben legendide severim lefxt yide legendle konustum sorunun onla alakalı olmadıgını ve iade yapmıcagını söyledi.

Rating - 0%
kardesim siteye 1 ay içerisinde bir sey olursa garanti veriyorum diyip,ilk gün bile dayanamayıp,patladıktan sonra iade geçmesse tokat oluyor ? ;D

Rating - 0%
Garanti verip böyle bir durum oluyorsa tarafsız bakıyorum olaya iade yapması tabiki de şart.

Rating - 100%
Bundan 1 hafta önce bu kullanıcıya site kurdurdum bu kullanıcı bana sitesini çok övdü illegal izinli 1 ay garanti verdi ve biz bu arkadaşa site kurdurduk ve 1 gün geçmeden site yanıltıcı yedi bana paramı geri ver dedim geri de vermedi yeni site kur dedim yeni site de kurmadı bana paramı geri vermesini istiyorum aksi taktirde bu kullanıcıdan şikayetçiyim
Yeni site kurmadimmi ayrica verdiği domainler copyrightspportportal.com webfoemingig.com gibi ztn son aldirtigi domainde patlak cikti ben kendisine dedimki ilk basta ztn makine illegal izinli dedim domainin yada sc nin illegal izinli olma gibi bi sey soz konusu dril aldiğim para sc sc parası+hosting parası ilk bastada ztn kendisine dedim domain saglamiyorum sadece host ve sc var 60 tl dedim sc de dedim saglam domainde 1 ay dayanir dedim kendiside bana dediki domaini ben secicem sen secme gecende birine aldirdim cok kotuyfu dedi aldiği iki domainde copyrigit covid hersey vardı dedi iste ilk gun kapandiginda domain sikayet accam demisti tamam dedim ve gecmisi sildi suan beni sucluyo

Rating - 100%
Cete yaz dedim al dedim ugrasamayacagini soyleyip benim tanidigimdan almami sooyledi gecmisi sildigi icinss atamiyorum

Rating - 100%
Yeni site kurmadimmi ayrica verdiği domainler copyrightspportportal.com webfoemingig.com gibi ztn son aldirtigi domainde patlak cikti ben kendisine dedimki ilk basta ztn makine illegal izinli dedim domainin yada sc nin illegal izinli olma gibi bi sey soz konusu dril aldiğim para sc sc parası+hosting parası ilk bastada ztn kendisine dedim domain saglamiyorum sadece host ve sc var 60 tl dedim sc de dedim saglam domainde 1 ay dayanir dedim kendiside bana dediki domaini ben secicem sen secme gecende birine aldirdim cok kotuyfu dedi aldiği iki domainde copyrigit covid hersey vardı dedi iste ilk gun kapandiginda domain sikayet accam demisti tamam dedim ve gecmisi sildi suan beni sucluyo
Geçmişi silmedim gidip bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,554Konular
3,269,139Mesajlar
315,401Kullanıcılar
Üst Alt