Çalınan instagram hesabını kurtacak? (Ücretli)

Merhaba, bir arkadaşımın instagram hesabı çalındı. Forex borsa dolandırıcıları tarafından çalınmış. E-posta'ya gelen Secure Account butonu çalışmıyor. Revert etmişler. Hesapta...

Merhaba, bir arkadaşımın instagram hesabı çalındı. Forex borsa dolandırıcıları tarafından çalınmış. E-posta'ya gelen Secure Account butonu çalışmıyor. Revert etmişler. Hesapta çift faktörlü doğrulama açtıkları için daha fazla yardım al kısmından da destek ekranı açılmıyor.
Cüzi bir ücret karşılığında hesabı geri alabilecek biri varsa ulaşsın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
faktör açılınca zaten securede iptal oluyor agam youtubede vs aynı sorunları yaşayarak çözen birçok insan var ama onun öncesinde bi sibere uğra veya hesabındaki arkadaşları uyar dolandırıcılık storyleri başlayacak birkaç güne aynısı geçen gün arkadaşımın başına geldi

faktör açılınca zaten securede iptal oluyor agam youtubede vs aynı sorunları yaşayarak çözen birçok insan var ama onun öncesinde bi sibere uğra veya hesabındaki arkadaşları uyar dolandırıcılık storyleri başlayacak birkaç güne aynısı geçen gün arkadaşımın başına geldi
saçmalık işte. En azından destek ekranı açılsaydı iyiydi :D başladılar zaten tutanak vermiş karakola

Merhaba, bir arkadaşımın instagram hesabı çalındı. Forex borsa dolandırıcıları tarafından çalınmış. E-posta'ya gelen Secure Account butonu çalışmıyor. Revert etmişler. Hesapta çift faktörlü doğrulama açtıkları için daha fazla yardım al kısmından da destek ekranı açılmıyor.
İnstada yapan cok olur bak

Up

132,143Konular
3,275,733Mesajlar
316,985Kullanıcılar
SimonakrSon Üye
Üst Alt