Rating - 0%
Agalar şimdi ben 200 link kisalttim iki tane arkadaşım var ikisi de basarsa 400 tıklama mi oluyor
Teşekkürler reyis
Paralı link sitelerinden mi kısalttın yoksa normal link mi?Agalar şimdi ben 200 link kisalttim iki tane arkadaşım var ikisi de basarsa 400 tıklama mi oluyor
TrlinkParalı link sitelerinden mi kısalttın yoksa normal link mi?
Sadece 1 tıklama sayar fakat arkadaşların farklı cihazlardan tıklıyorsa 2 tıklama sayar
Oğlum 200 farklı link diyorum ne alaka , mesela bir ifşa sayfasinda birisi bütün linklere tıklayamaz mi ne alaka 2 tıklamaSadece 1 tıklama sayar fakat arkadaşların farklı cihazlardan tıklıyorsa 2 tıklama sayar
aynı İP adresi üzerinden tıklarsa sadece 1 tıklama olarak geliyor! Öğren de gelOğlum 200 farklı link diyorum ne alaka , mesela bir ifşa sayfasinda birisi bütün linklere tıklayamaz mi ne alaka 2 tıklama
Söylediğin Çok saçma muhtemelen ne demek istediğimi anlamiyorsun, dün 10 link attım hepsine bastı ve saydı. Başka bir link kısaltma sayfasında birisi bütün linklere tiklasa bile 1 tıklama mi sayar abi shdjjd o zaman sayfanın para kazancı olmazaynı İP adresi üzerinden tıklarsa sadece 1 tıklama olarak geliyor! Öğren de gel
+aynı İP adresi üzerinden tıklarsa sadece 1 tıklama olarak geliyor! Öğren de gel
abi hiçbir şey anlamadım farklı link diyorum aynı değil tek linke 200 tıklama demiyorum
bak arkadaşım aynı İP üzerinden 1 milyon linke de tıklasa 1 tıklama sayar!abi hiçbir şey anlamadım farklı link diyorum aynı değil tek linke 200 tıklama demiyorum
link kısaltıp para kazananlar nasıl kazanıyor ? 200 kişi aktif diyelim sitesinde hepsi 1 linke tıkladıktan sonra diğerlerine bassa bile boş mu yanibak arkadaşım aynı İP üzerinden 1 milyon linke de tıklasa 1 tıklama sayar!
Bak 2 arkadaşoın var tek link kısaltma sitesi kullanmışsın 200 link kısaltmışsın ama aynı İP adresini sadece 1 kez sayar site yani sana sadece 2 tıklama gelir..!link kısaltıp para kazananlar nasıl kazanıyor ? 200 kişi aktif diyelim sitesinde hepsi 1 linke tıkladıktan sonra diğerlerine bassa bile boş mu yani
tamam eyvallahBak 2 arkadaşoın var tek link kısaltma sitesi kullanmışsın 200 link kısaltmışsın ama aynı İP adresini sadece 1 kez sayar site yani sana sadece 2 tıklama gelir..!
Rica ederimtamam eyvallah