Parayı aldı inkar ediyor@callous

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
bana papara atcam dedi bende sadece papara var dedim
başka bankadan paparaya atılmaz sen paparadan para yükleme yerinden kendi papara o bankaya özel iban attıysan öyle para gelmez aynı isim soy isim olan banka ile aynı isim soy isim olan papara hesabına para aktarılır sen söyle yaptın bence papara senin ismin kayıtlı o banka o cocuga kayıtlı para havada kaldı

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
formda hiç bi işleme para almıyorum medyada kapatmaya alıyorum tek formda kimseden bi iş için para almadım
kardeşim adama sen birşey vermişsin adamda 50tl atmış sende para gelmedi demişsin ulan amınakodugum bak sinir ediyorsun tokatcıları sevmiyorum adama bir bok vermese adam parayı atsa sen gelmedi desene birşey vermişsinki adam atmış taşakmı geçiyorsun

Rating - 0%
kardeşim adama sen birşey vermişsin adamda 50tl atmış sende para gelmedi demişsin ulan amınakodugum bak sinir ediyorsun tokatcıları sevmiyorum adama bir bok vermese adam parayı atsa sen gelmedi desene birşey vermişsinki adam atmış taşakmı geçiyorsun
bak amına kodm kolpası ben para attım dedi papara hesabına akbanktan attım dedi bende gelmedi dedim

Rating - 0%
ne bok yedini bilmiyorum engel atmadım pp yok bende

Jaxy

Mr. Jaxy
Rating - 0%
bak amına kodm kolpası ben para attım dedi papara hesabına akbanktan attım dedi bende gelmedi dedim
demek istediğim başka bankadan paparaya para gelmez aynı isim soy isim olan banka ile aynı isim soy isim olan papara hesabına para akar o kişinin banka hesabı ile senin papara isim soy isim aynı olmadığı için para gelmedi senin engel atman parayı alıp kaçmış gibi gösteriyor bunu diyorum.

Rating - 0%
demek istediğim başka bankadan paparaya para gelmez aynı isim soy isim olan banka ile aynı isim soy isim olan papara hesabına para akar o kişinin banka hesabı ile senin papara isim soy isim aynı olmadığı için para gelmedi senin engel atman parayı alıp kaçmış gibi gösteriyor bunu diyorum.
KARDESM ENGEL ATMADIM KNK

131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt