Parayı aldı inkar ediyor@callous

Rating - 0%
@callous bu dedi su dedi ben boyle dedim ile iş mi yürür ? Kardeşim bunlari ss şekilde yolla kanıtla bize @mami5566 sende gel konu altına denilenlere ss ile cevap ver

Rating - 0%
para atmayıp 50 tl için kuduran bi kolpasın 50 tl nedir ki aq türemesi seni bana iftira atıyorsun kimi tokatlmamışım ben
Hesap kapatma için ücreti aldı IBAN attı parayı fast ile attım 6 saattir gelmedi diyor sonrada engel atti
Arkadaşlar almayın aptalmısınız almayın bir method 60 TL olurmu deneme attırın ben 150 TL'ye satiyorum 20 k hesaplarda deneme atıyorum müşterilerime amına koyayım siz gidip 50 TL'ye tokatlanıyorsunuz ne gerke var aga olan paranla gel methodu al sonra paranı verirsin benim için koymaz herkes kendine yakışanı yapar

Rating - 0%
Hesap kapatma için ücreti aldı IBAN attı parayı fast ile attım 6 saattir gelmedi diyor sonrada engel atti
Lan amk bu adam zaten dolandırıcı site kuracam dedi 50 tl aldı daha sonra birşey kurmadi " çocuk " babasını kanser yaptı djzmxbs durum attı babam kanser bir süre yokum diye bende olayı çocukluğuna bıraktım

Rating - 0%
Bana kanıtları ile telegram cihanfuckerz yazın dolandirdiklarini ben cimere veriyorum bu arkadaşı nitelikli dolandırıicaktan kendine gelir en azından

Rating - 0%
Bana kanıtları ile telegram cihanfuckerz yazın dolandirdiklarini ben cimere veriyorum bu arkadaşı nitelikli dolandırıicaktan kendine gelir en azından
shbglaskfgmödsghmklasfmkşhşs ne dicen cimere arkadaşımı 60 tl dolandırdılar mı dicen oğlum eğer sen öyle bir şey yazarsan ana bacı bırakmazlar sende haberin olsun almşddasşlmgşmaksfşmsdgşmklasf

131,614Konular
3,269,722Mesajlar
315,586Kullanıcılar
bashasanSon Üye
Üst Alt