normal ne diyeyim yok gururluyum felan mi diyim değilim Yav sadece bilgi toplamaya geldim selamın aleyküm

Bilgi kaynagi bolsa oluruzHoşgeldin gurursuz arkadaş. Umarım kalıcı olursun![]()
Bide ağa sen niye parliyonHoşgeldin gurursuz arkadaş. Umarım kalıcı olursun![]()
ben peygamberimBide ağa sen niye parliyon
MOQWEWQEÖDFÖben peygamberim
Vay caninaben peygamberim
O degil De ilk girdim siteye yeni katılanlara bakayim dedim yok gururluyum mutluyum yok soyleyim burası çok güzel ağa çok yapmacik geliyor beHoşgeldin gurursuz arkadaş. Umarım kalıcı olursun![]()
o senin güzelliğin bebeğim.O degil De ilk girdim siteye yeni katılanlara bakayim dedim yok gururluyum mutluyum yok soyleyim burası çok güzel ağa çok yapmacik geliyor be
aynen kardeşim şuan çok samimi ve sempatiksin yhaO degil De ilk girdim siteye yeni katılanlara bakayim dedim yok gururluyum mutluyum yok soyleyim burası çok güzel ağa çok yapmacik geliyor be
o senin güzelliğin bebeğim.
tekrardan aramıza hoşgeldin.
aynen kardeşim şuan çok samimi ve sempatiksin yha![]()
Aranızda buranın kurucuları kim bilen var mı merak ettim güzel siteymişmerhaba bizde gurur yok şerefsizin önde gideniyiz aramıza hoşgeldin![]()
He O ondan parlıyor iyiymis bilgi için saol canim
O nece sözdür öyle içim ısındıParlamalar gözünü ısıtır ben içini. Hoş geldin LĞKELWQSALÜKMRQLDŞSÖACİFAFD
Hosbulduk canim guzle forummusHoşgeldin kardeşim
Hosbulduk canımHoşgeldin kardeşim