@R4TY Adlı üye dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
Bu çavonun ismi cihan kılıç değilse benide sikin. Adminler multi hesap mı değil mi bi baksın. Önceden beni tokatladığı hesap @raty.json olması lazım. @R4TY bu hesabından bir alışveriş yapacaktık iletişim için verdiği ig hesabı engelliydi bende. Sonradan beni dolandıran kişi olduğunu anladım.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Ek olarak: @R4TY yolladım diyor ancak sen orospuçocuğusun diyorsun, parayı yollamadığına dair daha detaylı kanıt atman gerekli.

@R4TY Açıklama için bekleniyorsun.

m.wazolski

🇹🇷and☪️
Rating - 100%
Ek olarak: @R4TY yolladım diyor ancak sen orospuçocuğusun diyorsun, parayı yollamadığına dair daha detaylı kanıt atman gerekli.

@R4TY Açıklama için bekleniyorsun.
Bir şey demeden engel attı varsa açıklaması buyursun gelsin. Ayriyetten haklısın açıkçası kendinden emin konuşunca katılım tarihine vs bakmadım. Sonuç olarak 16k bana koymaz. Forumdan ban yemesi kafi.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Bir şey demeden engel attı varsa açıklaması buyursun gelsin. Ayriyetten haklısın açıkçası kendinden emin konuşunca katılım tarihine vs bakmadım. Sonuç olarak 16k bana koymaz. Forumdan ban yemesi kafi.
Engellediğini söylüyorsun ancak üyenin engellediğine dair profilini koymamışsın, konuya eklersen daha yararlı olur. Geçmiş Olsun.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
bana 10K yı 80 TL ye aldığını söyleyince şüphelendim 1 saat önce hmm

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
kanka saati hatırlamıyorum tam, ama ticaret yapıyordum biriyle baktım chatte o cocuk
Metanora'ya hesabını kapatıcam dedi, bende benim hesabı kapat dedim etiket attım. Ondan sonra forumda 280k tokat atan var beni mi taktınız gibi şeyler dedi

• Like
Tepkiler: rus

Jins

Dolandırıcı
Rating - 50%
Metanora'ya hesabını kapatıcam dedi, bende benim hesabı kapat dedim etiket attım. Ondan sonra forumda 280k tokat atan var beni mi taktınız gibi şeyler dedi
sanalı bırakıcaktım dedi çocuk. @Metanora bırakıcaksan şerefli şekilde bırak dedi çok iyi hatırladım burayı :D

• Like
Tepkiler: rus
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,538Mesajlar
315,522Kullanıcılar
qsdsqdqssqdSon Üye
Üst Alt