@SB. adlı üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olyf

DOLANDIRICI
Rating - 0%
burada 3 yıllık üyeyim rank kasmadım. @SB. bu arkadaş gezginim diye bana küfür ediyor konuda
boş zamanımı geçirmek için konu altına bakıyorum millet sdjsf baba dedgkf gibi şeyler yazıyor sorun yok ben 50k takipçi 175 tl yazdım diye
bana küfür edip siktir git şurdan amk gezgini diyip hakaret edip küfür etmekte

kendisinden daha uzun üyeliğim var

@Zns @Mectruy gerekli işlemleri sağlarmısınız
https://spyhackerz.org/forum/threads/bedava-netflix-yenİden.87177/#post-2207390 konusuda burda bana küfür ettiği.
gerekeni yapılırsa sevinirim

Olyf

DOLANDIRICI
Rating - 0%
Böyle gereksiz insanların forumda dolanmaması gerek googleden bulduğu konularıda coinle açmakta avel

sba

1 2 4 8

SOYTARI
Rating - 0%
Ya siktir git şuradan satış yapabilmek için Rank kasıyorum. Bu avel tüm konuların altına reklam yapıyor. Birde şikayet konusu açmış ÖSLSMZLWÖZŞSÖŞSÖSS

Rating - 100%
burada 3 yıllık üyeyim rank kasmadım. @SB. bu arkadaş gezginim diye bana küfür ediyor konuda
boş zamanımı geçirmek için konu altına bakıyorum millet sdjsf baba dedgkf gibi şeyler yazıyor sorun yok ben 50k takipçi 175 tl yazdım diye
bana küfür edip siktir git şurdan amk gezgini diyip hakaret edip küfür etmekte

kendisinden daha uzun üyeliğim var
Sj

sba

1 2 4 8

SOYTARI
Rating - 0%
Onu geçtim 3 yıllık üyesin diye her istediğini yapacak mısın mantığa bak la

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
Gezginlerin satış yapması yasak değil sadece esc kullanması zorunlu @SB. ama reklam konusunu bilmiyorum adminler ilgilenir bilgim yok

Olyf

DOLANDIRICI
Rating - 0%
Konu açmaktan emin değilim ama zaten yorum yazmış konu açmamış ve

Thread 'Gezginlere Ticaret Yasağı İptal edilmiştir [Escrow zorunlu]' https://spyhackerz.org/forum/threads/gezginlere-ticaret-yasağı-İptal-edilmiştir-escrow-zorunlu.83724/
desteğiniz için teşekkğr ederim hocam 3 yıllık üyeyim burda sırf rank kasmadık diye kurallarıda bilmediğimi zannetmiş arkadaş cahil dolu
yönetim gerekli ilgiyi gösterir bu konumdada bizzat küfür ettiği görülmekte

sba

1 2 4 8

SOYTARI
Rating - 0%
desteğiniz için teşekkğr ederim hocam 3 yıllık üyeyim burda sırf rank kasmadık diye kurallarıda bilmediğimi zannetmiş arkadaş cahil dolu
yönetim gerekli ilgiyi gösterir bu konumdada bizzat küfür ettiği görülmekte
La 3 yıllık üye olman birşeyi değiştirmiyor. Anla artık. 3 yıllık üye olup Tokatçı olanda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,605Konular
3,269,635Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt