Rating - 0%
Bilmiyordun? Öğrenmiş oldunEkli dosyayı görüntüle 23681Ekli dosyayı görüntüle 23682Ekli dosyayı görüntüle 23683
Yazıda method verdim diyor **Küfürbaz** Messenger methodunu bilmeyen mi var got
Aneni sikerim askere bak orrospu cocu ifsan varBilmiyordun? Öğrenmiş oldun
Çocuğa iade et boş boş konuşmada public method satmak yasakBilmiyordun? Öğrenmiş oldun
Ya sen bana 100tl attın methodda gerek yok dedin zaten ne anlatiyon ya kendin ile çelişiyorsun.Ekli dosyayı görüntüle 23681Ekli dosyayı görüntüle 23682Ekli dosyayı görüntüle 23683
Yazıda method verdim diyor **Küfürbaz** Messenger methodunu bilmeyen mi var got
Parayi atmadan önce methodu bilmiyordun ki ne alaka?Messenger istemedim demişim
Adamsın abi♥️Çocuğa iade et boş boş konuşmada public method satmak yasak
Oylemi publiç method satmak yasak 1 önceden biliyorum burda marinikabdiye arkadaş var ondan aldım sorabilirsin bedavaya mavi tikli ismi legend di galibaParayi atmadan önce methodu bilmiyordun ki ne alaka?
100tl yi attı methodu istemiyorum dedi sonra dm engeli yedim dedi bende method verdimÇocuğa iade et boş boş konuşmada public method satmak yasak
Methodu istemeden 100 tlmi atıyor konuya ssleriniz ile konuşun siz değil100tl yi attı methodu istemiyorum dedi sonra dm engeli yedim dedi bende method verdim
Ticaret yaklaşık 3 hafta önce oldu orda konustugu hesabi kapandi bende ulaşamadım şimdi spyda görünce aklına gelmişMethodu istemeden 100 tlmi atıyor konuya ssleriniz ile konuşun siz değil![]()
Tamam sen yine ss ile anlatTicaret yaklaşık 3 hafta önce oldu orda konustugu hesabi kapandi bende ulaşamadım şimdi spyda görünce aklına gelmiş![]()
Geri alınan hesap 60tl diyorum ya parayı paparadan atti papara no ver diyince papara yok diyorAdam Dolandırmayın Ver Adamın Parasını
Ailevi değerlere hakaretten şikayet edin şunu. Ban yesin.Orrospu cocu aneni sikerim senin ses gelsene orrospu cocu millete tokat stiyorusn gene haklı oluyorsun 160attim 60tlniadebyapyorsun
Kes sssini onun yedek hesabisin konuştuklarını nerden biliyorsun orrospucocu" RE: Kanka yemek ye diye attım , sonra hesap alırım diye " Kendinle çelişiyorsun keko. Çocuğun parası yoktur hepsini iade geçemez. Sonuçta 100₺yi hayrına atmışsın. Onu geçmek zorunda değl. Hesap için ise iade geçeceğini söylüyor ki iade garanti var dediğine dair bir sse ihtiyacın varken çocuk yine de iade geçerim demiş.
Ne kadar saçma ss varsa atmissin aq bunlar ne alakaYukardakileri görmüyon
Ssat hani method için vermiştim parayiZaten kendisi Forex dolandiricisi satın aldığı hesap ile Türk dm basacakti beni ilgilendirmez tabi ama Bende kendisine sordum iyi para varmı bende yapsammi sizle dedim büyük ihtimal 100₺yi gözümü boyamak için attı
Hesabın uçtu senle konuştuğum hesabida sattım 3 hafta önce ölmüş bir olay için şimdi ss istiyorsunSsat hani method için vermiştim parayi
Hani method için vermiştim parayiHesabın uçtu senle konuştuğum hesabida sattım 3 hafta önce ölmüş bir olay için şimdi ss istiyorsun
Kardeşim methodu veriyorum dediğinde gerek yok dedin ne demek bu şimdi dm engeli yediğinde de gelip bana neden bot hesap satıyorsun dm engeli yedim dedin bende sana bı tane method verdimHani method için vermiştim parayi